Samsung GALAXY S22: Schimbarile Grozave din Noile Telefoane

0

Samsung GALAXY S22 lentile

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea generatie de telefoane pe care cei de la Samsung le vor lansa pentru clientii din intreaga lume, iar astazi vin si cateva vesti grozave despre care toata lumea ar trebui sa stie. Mai exact, noi detalii despre specificatiile camerelor telefoanelor din seria Samsung GALAXY S22 au fost dezvaluite, si se pare ca vom avea parte de mai multe schimbari bune fata de ceea ce ne asteptam sa primim de la compania Samsung in 2022.

Samsung GALAXY S22 si Samsung GALAXY S22 Plus urmeaza sa fie lansate de catre cei de la Samsung cu noi camere care ar urma sa ofere o experienta mult mai buna pentru inregistrarea de poze si clipuri video. In aceasta idee, Samsung GALAXY S22 va veni cu o camera principala de 50 de megapixeli, la fel ca si modelul Plus, facandu-se astfel trecerea de la camerele principale de 12 megapixeli folosite atat in modelul S20, cat si in ce S21 din anul 2021.

Samsung GALAXY S22: Schimbarile Grozave din Noile Telefoane

Samsung GALAXY S22 va avea deasemenea si un nou senzor telephoto pentru poze cu zoom, acesta urmand a avea rezolutia de 12 megapixeli, o noua schimbare in comparatie cu cel de 64 de megapixeli din modelul S21. Schimbarile acestea pentru seria Samsung GALAXY S22 sunt menite sa aduca o calitate mai buna pentru inregistrarea pozelor si clipurilor video, telefoanele celor de la Samsung fiind cu mult in urma celor de la Huawei din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY S22 va avea zoom de pana la 3X pentru acest nou senzor de imagine de 12 megapixeli, iar caomera ultra-wide care va fi inclusa in telefoane va avea tot 12 megapixeli. Trecerea la senzorul principal mai mare pentru Samsung GALAXY S22 nu va insemna decat o crestere a calitatii pozelor si clipurilor video, iar asta pentru ca vorbim despre tehnologii noi oferite de catre compania Samsung pentru aceste componente foarte importante din telefoane.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat in prima luna a anului 2022, insa deocamdata nu se stie cand pentru ca inca nu a fost stabilita data la care va avea loc evenimentul de prezentare, si nici daca va fi exclusiv online.