DACIA Logan 2022: Vestea Dezamagitoare pentru Noua Masina

DACIA Logan 2022 fabrica

DACIA Logan 2022 este urmatorul model important de masina pe care cei de la DACIA vor sa il lanseze pentru clientii din toata lumea, insa din pacate astazi vine si o veste proasta pentru cei care o asteapta. Mai exact, DACIA Logan 2022 nu a intrat deocamdata in productie, si pare sa fie destul de departe a fi fabricata de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca nici DACIA Duster 2021 nu este in productie desi a fost anuntata oficial in cursul zilei de ieri.

DACIA Logan 2022 a fost filmata in teste inclusiv pe drumurile publice din Romania, masina fiind pregatita de catre cei de la DACIA pentru a fi lansata, insa se pare ca vom mai avea mult de asteptat dupa ea. DACIA Duster 2021 ar trebui sa intre in productie cel mai devreme luna viitoare, sau poate chiar mai tarziu de atat, astfel ca DACIA Logan 2022 ar putea intra in productie pe final de an, sau chiar in 2022, daca se va decide amanarea lansarii sale de catre Renault.

DACIA Logan 2022: Vestea Dezamagitoare pentru Noua Masina

DACIA Logan 2022 ar putea fi lansata mai tarziu decat se asteapta multa lume din cauza problemelor care exista cu productia sa, lipsa semiconductorilor fiind cel mai mare impediment. Pentru modelul vechi al Duster s-a luat decizia eliminarii unei componente din comenzi pentru ca masinile sa poata fi produse, iar in cazul DACIA Logan 2022 s-ar putea intampla ceva similar, doar ca anumite dotari n-ar mai fi oferite pentru comanda.

DACIA Logan 2022 a fost zvonita ca fiind pregatita pentru lansare la inceputul anului 2022, astfel ca daca se va intampla acest lucru, atunci productia va incepe cel mai devreme in cateva luni. Este foarte posibil ca DACIA Logan 2022 sa fie produsa si fara anumite dotari din cauza penuriei de semiconductori, insa deocamdata nu se stie foarte clar ce fel de componente vor lipsi, asa ca ramane sa vedem ce fel de informatii vor mai veni in legatura cu asta.

DACIA Logan 2022 ar putea fi mai scumpa decat versiunea MCV, sau cea Lodgy, pe care o va inlocui, dar e foarte posibil sa fie vorba despre cresteri de doar cateva sute de euro pentru diversele modele.