DACIA Duster 3: Versiunea Speciala Dorita de catre Clienti

DACIA Duster 3 curent

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri la care lucreaza cei de la DACIA in momentul de fata, asteptari extrem de mari existand in ceea ce priveste acest nou model de masina pe care producatorul roman vrea sa-l aduca pe piata. Stim deja ca DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare la compania romaneasca, stim deja ca interesul este foarte mare pentru ca noul model sa aiba succes, dar o versiune speciala asteptata de clienti are sanse mici sa vina.

DACIA Duster 3 are deja un plan serios facut de catre DACIA in ceea ce priveste lansarea sa pentru clientii din toata lumea, insa e foarte posibil ca nu chiar toata lumea sa fie multumita de ceea ce urmeaza sa vina. Multi asteapta o DACIA Duster 3 care sa fie 100% electrica, insa sansele ca acest lucru sa se intample sunt infime in momentul de fata, asta pentru ca modelul Spring este in atentia tuturor, si sunt sanse mici sa fie schimbat pana in anul 2024, sau 2025.

DACIA Duster 3: Versiunea Speciala Dorita de catre Clienti

DACIA Duster 3 intr-o versiune electrica are sanse la fel de mari de a fi lansata ca un model cu peste 200 cp, asa ca asteptarile ar trebui sa se invarta doar in jurul modelului hibrid. Nu se stie deocamdata 100% sigur ce fel de model hibrid al DACIA Duster 3 va fi lansat, insa se speculeaza ca ar fi vorba despre unui care sa permita incarcarea bateriei la priza plus recuperarea energiei de franare, ceva ce nu toate daciile hibride vor putea oferi.

DACIA Duster 3 ar urma sa aiba mai multe dotari pe partea de electrificare in comparatie cu DACIA Logan 2022, aceasta neputand fi incarcata la priza, si neputand recupera energia de franzare. In cazul DACIA Duster 3 se asteapta totusi integrari mai importante cu dotari mai bune, iar asta si pentru ca masina va fi mult mai scumpa, deci e normal sa fie mult mai buna pe partea de hibridizare, ceea ce vine ca o veste extrem de buna pentru noi.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata undeva prin 2024, sau 2025, nimeni nu stie foarte sigur, dar e destul de clar faptul ca exista interes cu privire la noul model de masina.