Samsung GALAXY S22: Schimbarea la care Nimeni Nu se Astepta

Samsung GALAXY S22 incarcare

Samsung GALAXY S22 are dezvaluita o schimbare majora la care nimeni nu se astepta in momentul de fata, una despre care toata lumea ar trebui sa stie, dar despre care putini cred totusi ca ar putea fi oferita in noua serie de telefoane mobile ale coreenilor.

Samsung GALAXY S22 are testata schimbarea sistemului de incarcare rapida care a fost integrat de ceva vreme in noile modele de telefoane, astfel ca planul Samsung este de a face trecerea la incarcare rapida la 25W, 45W sau 65W pentru noile modele din serie.

Samsung GALAXY S22 ar putea avea in sfarsit facut un upgrade major in materie de incarcare rapida dupa ce Samsung a cam evitat sa forteze bateriile telefoanelor sale dupa esecul Samsung GALAXY Note 7, telefonul renumit pentru ca-i explodau bateriile si a fost intrezis inclusiv in avioane.

Samsung GALAXY S22 ar putea face in sfarsit saltul major spre sistemele de incarcare rapida care exista in multe alte modele de telefoane Android si care sunt apreciate de catre clientii din intreaga lume, dar ramane de vazut daca Samsung va avea curajul sa faca asa.

Samsung GALAXY S22 incarcare rapida

Samsung GALAXY S22 va fi o serie de telefoane care va veni cu foarte multe schimbari grozave in raport cu modelele vandute in momentul de fata pe piata, astfel ca poate vom avea parte inclusiv de acest salt pentru tehnologia privind incarcarea rapida.