DACIA Duster: VIDEO Offroad cu Suzuki Jimny si Mitsubishi Shogun

DACIA Duster apare astazi intr-un test offroad extrem de interesant care pune SUV-ul romanesc fata in fata cu Suzuki Jimny si Mitsubishi Shogun, iar rezultatele sunt impresionante pentru masina fabricata la Mioveni. Puteti vedea ca DACIA Duster se descurca surprinzator de bine in fata Suzuki Jimny si Mitsubishi Shogun, iar asta in conditiile in care masinile puse fata in fata cu ea par sa fie ceva mai bine gandite pentru a trece prin teste offroad de acest gen.

DACIA Duster este un SUV foarte versatil, dupa cum am vazut deja in multiple randuri cu teste de acest gen care au fost facute de catre diversi entuziasti care au vrut sa arate cat de buna e masina si in asemenea conditii. Puteti vedea ca atat modelul Suzuki Jimny din acest test este unul destul de vechi, aceeasi situatie fiind si cu Mitsubishi Shogun, insa chiar si asa, ele se descurca surprinzator de bine in fata unui DACIA Duster mult mai nou.

DACIA Duster: VIDEO Offroad cu Suzuki Jimny si Mitsubishi Shogun

DACIA Duster din acest test este cel de generatie actuala, nu versiunea 2021, care are garda la sol si ceva mai ridicata, deci va fi si mai potrivita pentru testele offroad de acest gen. Desi DACIA Duster se descurca surprinzator de bine in multe situatii in acest test offroad, exista totusi si o zona in care masina are nevoie sa fie ajutata pentru a putea trece peste terenul accidentat, ceva ce totusi nu vedem chiar atat de des cu acest SUV.

DACIA Duster folosit in acest test impotriva Suzuki Jimny si Mitsubishi Shogun este versiunea 4×4, iar inclusiv in modelul 2021 urmeaza sa fie oferite aceste transmisii pentru clienti. Nu e exclus ca incepand cu modelul de generatie a 3-a al DACIA Duster sa nu mai existe aceasta transmisie din cauza modificarii platformei pe care va fi fabricata masina, insa cei de la DACIA lucreaza la pastrarea ei pentru ca e dorita de destui clienti.

DACIA Duster 2021 continua sa impresioneze in teste de acest gen, chiar daca modelele Mitsubishi Shogun si Suzuki Jimny nu sunt chiar cele mai noi de pe piata, dar e bine sa tot vedem comparatii de acest gen.