Samsung GALAXY S22: Decizia Controversata pentru Telefoane

Samsung GALAXY S22 Controversa

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Samsung o pregateste pentru lansare pe pietele din intreaga lume in momentul de fata, iar dupa cum stiti deja, ea ar trebui sa ne aduca o varietate de modificari majore.

Samsung GALAXY S22 va veni cu unele noutati interesante, insa cateva dintre modificarile majore pe care le asteapta toata lumea n-ar urma sa fie totusi oferite pentru noi, iar aici vorbim despre viitorul model de camera a dispozitivelor companiei coreene.

Samsung GALAXY S22 ar putea reutiliza camerele care sunt integrate in seria S21, sau ar putea folosi versiuni doar marginal mai bune, adica atat camera principala, cat si cele ultra-wide sau cu zoom optic ar urma sa aiba aceleasi rezolutii, ceea ce ar fi o surpriza negativa.

Samsung GALAXY S22 avea anuntate schimbari uriase pentru camera, inclusiv folosirea unor senzori de imagine de la Olympus, dar se pare ca realitatea ar fi complet diferita, astfel ca ar trebui sa avem asteptari foarte moderate in ceea ce priveste acest upgrade.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie lansat undeva in prima parte a anului 2022, adica prin ianuarie ca si seria de anul acesta, sau cel putin asta ne spun zvonurile aparute pana in momentul de fata in legatura cu cele trei modele de telefoane din serie.