iPhone 13 are o Autonomie Uimitoare Fata de Modelele Vechi

iPhone 13 autonomie mare

iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max vin cu autonomii uimitor de bune pentru baterie in comparatie cu modelele lansate in cursul anului trecut, cresterea fiind surprinzator de mare, cel putin cand vine vorba despre redarea de clipuri video prin streaming.

iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max au autonomie aproape dubla fata de modelele din seria iPhone 12 cand vine vorba despre video streaming, iar diferenta aceasta este una pentru care compania Apple merita laudata deoarece a realizat ceva cu adevarat uimitor.

iPhone 13 ofera 19 ore de streaming video fata de 11 ore cat ofera iPhone 13, iPhone 13 Pro ofera 20 de ore streaming video in comparatie cu iPhone 12 Pro care ofera doar 11 ore, iar iPhone 13 Pro Max ofera 25 de ore de streaming video, fata de doar 12 ore in cazul iPhone 12 Pro Max.

iPhone 13 este o serie de telefoane in cazul careia compania Apple a anuntat ca exista imbunatatiri privind autonomia bateriei pentru toate modelele de telefoane pe care le vinde, insa media este de 2 – 2.5 ore per terminal, deci in cazul streaming-ului video e vorba despre ceva special.

iPhone 13 are un nou procesor implementat de catre compania Apple, acesta fiind produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, dar se pare ca acesta consuma mai putina energie cand sunt facute anumite lucruri cu telefoanele, iar asta e o veste excelenta.