iPhone 13: Primul HANDS-ON VIDEO cu care Apple Uimeste Lumea

iPhone 13 este noua serie de telefoane pe care compania Apple a lansat-o in mod oficial saptamana aceasta pentru clientii din intreaga lume, iar dupa cum ati vazut deja, exista cateva noutati interesante pentru modele. Desigur ca Apple nu a implementat ceva revolutionar pentru telefoanele sale, ci o serie de schimbari oarecum asteptate pentru modele dintr-o serie ca iPhone 13, insa compania a publicat si un hands-on video in care vorbeste despre ele.

iPhone 13 si iPhone 13 Pro sunt prezentate in clipul video de mai sus de catre cei de la Apple, iar americanii pun accent pe noile functii importante care sunt oferite ca parte a upgrade-ului de astazi. Prima mare schimbare pe care compania Apple o prezinta pentru noile sale modele de telefoane are legatura cu noile camere, acestea beneficiind de senzori de imagine noi cre au deschidere mai mare si ofera capacitatea de a face poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta.

iPhone 13: Primul HANDS-ON VIDEO cu care Apple Uimeste Lumea

iPhone 13 si iPhone 13 Pro au pus un mare accent si pe noul mod cinematic de a inregistra clipuri video, acesta fiind capabil sa aplice efect bokeh in mod automat, chiar daca nu chiar atat de bine, pe subiecti, si sa il modifice dupa finalizarea inregistrarii video. Apple pune deasemenea accent mare pe rezistenta ecranului sau la zgarieturi si lovituri, insa Apple nu uita de capacitatea telefoanelor din seria iPhone 13 de a fi folosite inclusiv sub apa, pentru perioade scurte de timp.

iPhone 13 vine deasemenea cu un nou tip de ecran care are implementata tehnologia ProMotion, adica poate sa isi schimbe in mod dinamic rata de refresh pentru imagini de la 0 la 120 Hz. In final, cei de la Apple prezinta autonomia mult mai buna pe care o ofera iPhone 13 in raport cu modelele anterioare, dar si stilurile fotografice pe care oamenii si le pot personaliza dupa bunul plac, aceasta fiind o premiera foarte interesanta oferita de Apple.

iPhone 13 si iPhone 13 Pro pot fi precomandate deja in foarte multe tari de pe glob, insa din pacate in Romania mai avem de asteptat pana cand noile modele de telefoane vor fi lansate oficial.