DACIA Duster 2021: Anuntul OFICIAL care va Dezamagi Multi dintre Romani

DACIA Duster 2021 rapiditate

DACIA Duster 2021 este una dintre cele mai bine vandute masini pe care DACIA le are in momentul de fata in oferta sa publica, pana in luna noiembrie fiind plasata pe locul al doilea in top dupa Logan, dar recent a fost depasita de catre Spring. DACIA Duster 2021 este foarte dorita in versiunea facelift care a fost lansata in luna septembrie a acestui an, iar succesul sau este perfect vizibil in cele mai recente date cu privire la modelele care sunt disponibile pentru livrare rapida pentru clientii romani.

DACIA Duster 2021 este listat pe website-ul DACIA cu livrare “rapida” abia in luna aprilie a anului 2022, iar in momentul de fata exista un numar extrem de limitat de unitati care pot fi comandate cu livrare in acea luna a anului viitor. Vorbim despre o noua sectiune speciala care a fost creata in website-ul companiei romanesti, acolo fiind listate doar modelele de masini care pot fi livrate mai devreme pentru clientii dornici, iar cateva versiuni speciale ale DACIA Duster 2021 apar pentru cei interesati.

DACIA Duster 3: Anuntul OFICIAL care va Dezamagi Multi dintre Romani

DACIA Duster 2021 rapiditate livrare

DACIA Duster 2021 este listata in 4 versiuni in pagina dedicata acestei campanii derulate de catre DACIA, iar numai 5 unitati sunt disponibile pentru livrare in aprilie 2022 in baza celor 4 versiuni care sunt listate acum de catre DACIA. Versiunile speciale ale DACIA Duster 2021 care sunt listate acolo apar doar pentru ca exista siguranta ca ele pot fi fabricate pana in aprilie 2022, luand in calcul componentele existente in fabrici, dar si numarul de unitati care asteapta sa fie produse acum.

DACIA Duster 2021 poate fi comandata cu livrare in aprilie 2022 doar in aceste 4 versiuni special configurate, si doar 5 unitati pot fi disponibile, astfel ca oricine vrea o masina cu o configuratie proprie trebuie sa astepte 5, sau 6, luni pentru livrarea ei. Timpii de asteptare pentru DACIA Duster 2021, sau alte modele care sunt vandute de catre compania romaneasca, sunt extrem de mari din cauza penuriei de semiconductori, si e posibil sa creasca si mai mult in cursul urmatoarelor luni, din pacate.

DACIA Duster 2021 este o masina foarte populara, si in conditiile grizei globale e normal sa existe timpi de asteptare atat de mari, dar nu e singurul model de masina pentru care se inregistreaza probleme de acest gen acum.