Formula 1: Lewis Hamilton SURPRINDE cu un Nou Anunt din Campionat

Formula 1 Lewis Hamilton SURPRINDE Nou Anunt Campionat

Formula 1 a inceput intr-un mod complet neobisnuit anul acesta, iar Lewis Hamilton a fost in centrul atentiei lumii intregi, celebrul pilot britanic atragand atentia cu forma pe care a avut-o, dar si cu numeroasele critici vis-à-vis de Mercedes, si masina din 2022. Lewis Hamilton a avut un debut foarte prost de sezon, iar asta pentru ca masina nu a fost pe masura asteptarilor sale, astfel ca pozitia sa in acest sezon de Formula 1 este una foarte proasta.

Formula 1 nu a mai avut un asemenea debut de sezon de foarte multa vreme, insa Lewis Hamilton merge prost intr-un moment in care coechipierul sau, George Russell, are un parcurs surprinzator de bun, chiar cu masina pe care colegul sau nu o poate stapani. Succesul pe care Russell l-a avut pana acum a adus laude inclusiv din partea lui Lewis Hamilton, iar asta nu e tocmai ceva care sa poata fi trecut usor cu vederea, mai ales ca Formula 1 este o competitie foarte dura.

Formula 1 va continua in urmatoarea perioada, iar avand in vedere ca Lewis Hamilton nu se descurca atat de bine precum isi imagina multa lume, nu este exclus ca Russell sa fie cel care va avea parte de rezultate mai bune, sau laude mai multe. Lewis Hamilton lucreaza din greu cu cei de la Mercedes pentru a transforma masina de Formula 1 in ceva care sa-i fie cu adevarat pe plac, dar ramane de vazut in ce masura va reusi sa faca acest lucru, sau nu.

“Este incredibil, a făcut o treabă uimitoare. A făcut o treabă uimitoare astăzi, a avut un ritm grozav, a fost atât de solid în primele trei curse. El lucrează și chiar altoiește; face o treabă uimitoare. Prefer să rămân optimist. Mai sunt 20 de curse. Dacă te gândești realist la felul în care merge sportul nostru în ceea ce privește dezvoltarea fiecăruia… echipele de top se dezvoltă adesea într-un ritm similar, un ritm similar.”

Formula 1 nu a mai avut de foarte multa vreme parte de schimbari atat de importante, iar Lewis Hamilton nu e singurul care nu are un start perfect de sezon, iar asta pentru ca si Max Verstappen are problemele sale, chiar daca ele sunt totusi mai mici. Pana acum Lewis Hamilton a stat in urma lui George Russell cand a fost vorba despre evolutiile in curse, dar avand in vedere ca sezonul de Formula 1 este lung, e de asteptat ca lucrurile sa se schimbe radical.

Formula 1 va continua in urmatoarele saptamani, iar Lewis Hamilton va incrca sa revina la forma pe care a avut-o in 2022, atunci cand a fost foarte aproape de a castiga un nou titlu de campion, al optulea din cariera sa de pana acum.