2 Anunturi ENEL de ULTIMA ORA despre care TREBUIE sa Stie Clientii Romani

2 Anunturi ENEL ULTIMA ORA TREBUIE Stie Clientii Romani

ENEL, companie cu un numar foarte mare de clienti care beneficiaza de serviciile sale de gaze naturale si energie electrica in momentul de fata, a publicat 2 anunturi de ultima ora care sunt foarte importante pentru toti cei care beneficiaza de serviciile sale in momentul de fata, mai ales ca este vorba despre plafonarea preturilor.

ENEL le readuce aminte tuturor clientilor despre faptul ca astazi la ora 14:00 urmeaza sa aiba loc o sesiune live de intrebari si raspunsuri in care oricare dintre clientii sai poate afla mai multe informatii cu privire la plafonarea preturilor in baza noii legi promulgate de catre Klaus Iohannis la final de decembrie.

Multumita demonstratiei pe care cei de la ENEL Romania o vor face live pentru clientii din toata tara, vom putea afla mai multe despre modul in care se va face facturarea pentru serviciile de care am beneficiat, si vom beneficia, asa ca daca inca aveti intrebari despre plafonarea preturilor, e bine sa va urmariti acest eveniment.

ENEL Romania le vorbeste deasemenea romanilor si despre eficienta becurilor LED care pot fi folosite de catre romani pentru a-si reduce consumul de energie electrica, pe website-ul companiei existand si un clip video demonstrativ in care sunt oferite explicatii cu privire motivele in baza carora ele ar trebui utilizate.

Implementăm măsurile de plafonare a prețurilor la energie electrică astfel încât tu, clientul nostru, să beneficiezi de aceeași energie, în condiții optime în acest an. Mai sunt câteva ore până intrăm live să explicăm în detaliu cum se aplică noua schemă de plafonare a prețurilor la energie electrică, pentru clienții casnici, începând cu 1 ianuarie 2023. Colega noastră, Ioana Krekan, Manager Activation and Billing, va răspunde la final întrebărilor adresate în timp real din chat-ul sesiunii live. Ne vedem la ora 14.00.

Becurile LED sunt mai bune decât cele incandescente pentru reducerea consumului de energie electrică. Un bec LED are un consum mai mic cu aproximativ 80% față de unul incandescent. Află de la Marius mai multe despre cum becurile LED te pot ajuta să consumi energia eficient fără să renunți la confort.