DACIA Bigster: Primul VIDEO Cu Masina in Romania, Cum Arata Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster apare intr-un prim video filmat in Romania, viitoarea masina a DACIA fiind dezvaluita in sfarsit in teste pe drumurile din Romania.

DACIA Bigster Primul VIDEO Masina Romania Cum Arata Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster este in Romania, cel mai asteptat nou model de SUV pe care DACIA vrea sa il lanseze pentru clientii din toata lumea, a fost filmat in tara noastra, iar mai jos puteti vedea doua dintre automobilele care sunt testate pe drumurile romanesti. Vorbim despre doua masini DACIA Bigster care sunt camuflate, pentru a nu li se dezvalui design-ul, insa cum arata noul SUV romanesc am vazut deja in imaginile de prezentare publicate de catre companie.

DACIA Bigster, in clipul video de mai jos, nu pare sa fie cu mult diferita fata de ceea ce ne-a aratat DACIA din momentul in care a dezvaluit noua masina si pana acum, astfel ca nu exista surprize chiar atat de mari din acest punct de vedere. In comparatie cu Duster, DACIA Bigster este mai mare, asa cum si stiam, noua masina avand o lungime de aproximativ 4.6 metri, dar ea pare sa fie deasemenea si ceva mai intalta, lucru care n-ar trebui sa surprinda prea mult.

DACIA Bigster: Primul VIDEO Cu Masina in Romania, Cum Arata Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster este mult mai mare decat Volkswagen Tiguan, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, masina fiind capabila sa transporte pana la 7 pasageri, iar asta e perfect vizibili intr-o comparatie cu Duster si Tiguan. Separat de asta, nu avem foarte multe lucruri dezvaluite pentru DACIA Bigster, care a fost filmata de la distanta in clipul video de mai jos, dar cu toate acestea, vedem ca nu va fi o masina chiar atat de mica precum credeau unii.

DACIA Bigster va folosi aceeasi platforma CMF-B, precum Duster, si ar trebui sa aiba cam tot ceea ce exista si pe “fratele” sau mai mic, parand sa fie doar o versiune alungita a acestuia si nimic mai mult, asa cum ni s-a mai spus. Stiti deja ca DACIA Bigster este programata pentru o prezentare in toamna acestui an, astfel ca e normal ca testele din Romania sa fi inceput deja, mai ales ca asteptarile sunt extrem de mari de la viitoarea masina, care va fi si mai scumpa.

DACIA Bigster ar putea costa substantial peste 20.000 de euro cand va fi lansata, lucru care e normal, din moment ce va fi mai mare decat Duster, chiar daca nu ar urma sa vina si cu noutati substantiale.