Probleme la ING Romania, Informarea Oficiala de ULTIM MOMENT in Atentia Clientilor

ING Romania se confrunta cu o serie de probleme serioase, ce informare oficiala de ultim moment e adusa in atentia clientilor din toata tara.

Probleme ING Romania Informarea Oficiala ULTIM MOMENT Atentia Clientilor

ING Romania, una dintre institutiile financiare cele mai importante care activeaza pe piata din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a romanilor o serie de probleme cu care se confrunta in momentul de fata si care ne afecteaza. In cadrul unei pagini speciale de pe website-ul sau, ING Romania a publicat informatii cu privire la problemele care exista din cauza imposibilitatii de a inrola cardurile sale in cadru Google Pay.

ING Romania nu ofera explicatii cu privire la motivele care stau in spatele acestor probleme, astfel ca nu avem vreo idee clara in legatura cu ceea ce se intampla, doar stim ca nu putem face nimic pentru a inrola acele carduri. ING Romania mentioneaza faptul ca lucreala la remedierea rapida a situatiei, insa daca problema e una care implica si cooperare cu Google pentru solutionare, e posibil sa dureze ceva timp.

Probleme la ING Romania, Informarea Oficiala de ULTIM MOMENT in Atentia Clientilor

Probleme ING Romania Informarea Oficiala ULTIM MOMENT Atentia Clientilor google pay blocat

ING Romania nu are in mod obisnuit probleme de acest gen, insa atunci cand ele apar, banca ii informeaza pe clienti in legatura cu situatie, astfel incat toti sa stie de ce anumite servicii nu sunt disponibile pentru ei, ceea ce este o veste buna. Desigur ca nu stim cat ar putea dura panca cand situatia va reveni la normal, cei de la ING Romania neavand vreun detaliu listat cu privire la acest lucru, deci nu ramane decat sa asteptam.

ING Romania permite in momentul de fata folosire acardurilor care sunt deja inrolate in Google Pay, deci din acest punct de vedere nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca veti putea face plati la oricare dintre magazinele la care ajungeti. Problemele vor aparea doar pentru cei care nu au carduri inrolate deja, iar pentru a afla cand se va remedia situatia, trebuie sa intrati in pagina de pe website-ul ING Romania, unde sunt informatii despre starea serviciilor.

ING Romania nu este singura banca pe al carui website exista o pagina cu informatii despre starea serviciilor, asa ca daca aveti conturi la alta banca, puteti sa intrati pe website-ul aceleia pentru a afla informatiile de care aveti nevoie.