Apple stia despre bresa de securitate a iCloud care a permis furtul a SUTE de POZE CU VEDETE GOALE ale Hollywood

  Saptamana aceasta a inceput cu o noua runda cu SUTE de POZE CU VEDETE GOALE ale Hollywood ce au fost distribuite pe internet si se pare ca tot iCloud este sursa lor. Desi compania Apple a negat ca sistemul sau a fost exploatat, hackerii au publicat acum cateva saptamani un program utilizat pentru a forta descoperirea parolelor pentru conturi si a fura SUTE DE POZE NUD cu VEDETE de la Hollywood.

  In ciuda afirmatiilor companiei Apple, astazi au fost publicate dovezi care indica faptul ca ea a fost atentionata in legatura cu bresa de securitate din iCloud inca din luna martie, insa nu a reactionat pentru a o rezolva. Expertul in securitate informatica Ibrahim Balic a discutat cu Apple despre problema si a reusit sa sparga unele conturi iCloud folosind o metoda brute force de a afla parolele conturilor, dar Apple nu a parut ingrijorata.

  Relaxarea celor de la Apple a adus lumii intregi cateva MII de POZE CU VEDETE GOALE ale Hollywood pana acum si cine stie ce ne rezerva viitorul, avand in vedere ca hackerii continua sa publice imagini.