iPhone 6S va aduce o camera mai buna si cateva surprize importante

iPhone 6S camera lentile duble senzor presiune 3D

  iPhone 6S va fi lansat in cursul acestui an de catre compania Apple si astazi avem parte de primele informatii cu privire la schimbarile pe care viitorul terminal le va aduce pentru noi. Incepe cu camera iPhone 6S, compania Apple intentionand sa implementeze o camera cu doua lentile care vor avea disponibil si zoom optic, o functie care deocamdata este indisponibila pentru iPhone-uri.

  Camera iPhone 6S cu doua lentile si zoom optic ar avea inclusiv un senzor care ar putea capta mai multa lumina in timpul inregistrarii pozelor, deci vom putea face poze mai bune noaptea. In aceasta idee, exista posibilitatea ca expunerea camerei sa fie modificata de catre compania Apple, in momentul de fata iPhone 6 avand o deschidere de f/2.2, nu chiar atat de grozava.

iPhone 6S – camera cu doua lentile, senzor 3D de presiune si model minim de 32 GB

  Separat de aceasta camera mai buna, compania Apple intentioneaza sa implementeze in ecran un senzor 3D de presiune care ar aduce o functionalitate similara cu cea a Force Touch-ului din Apple Watch. Aceasta tehnologie face diferenta dintre o apasare a ecranului si o simpla atingere a sa, compania Apple putand implementa o multitudine de functii noi in baza sa.

  In final se pare ca iPhone 6S ar urma sa fie disponibil de anul acesta in versiuni cu minim 32 GB spatiu de stocare, aceasta optiune fiind in momentul de fata indisponibila in oferta companiei. In aceasta idee, modelul de 16 GB al actualelor iPhone 6 va fi pastrat in vanzare si nu va mai exista un model de 8 GB pentru terminalele scoase din prim-plan, iar iPhone 6S va fi disponibil in versiuni de 32 GB, 64 GB si 128 GB.

  In ceea ce priveste modelele in sine, se pare ca vor exista tot doua versiuni ale iPhone 6S, una cu ecran de 4.7 inch si una cu ecran de 5.5 inch, deci vom avea un iPhone 6S Plus anul viitor.  Desi informatiile vin cu mult inainte ca Apple sa definitiveze forma finala a iPhone 6S, e putin probabil ca lucrurile sa se schimbe foarte mult pana atunci.