iOS 8.3 – merita instalat ?

merita instalat iOS 8.3

  Merita instalat iOS 8.3 ? Aceasta intrebare am primit-o des in ultimele zile de la o multitudine de utilizatori nedumeriti in legatura cu beneficiile pe care aceasta actualizare le aduce, asta in ciuda numarului mare de schimbari implementate de catre compania Apple. V-am vorbit deja despre autonomia bateriei iOS 8.3, dar si despre problemele aplicatiilor iOS 8.3 si cum le puteti rezolva pe cele legate de Touch ID, dar astazi va voi spune daca per total merita instalat iOS 8.3 in terminalele voastre pentru utilizare indelungata, cel putin pana in momentul aparitiei iOS 8.3.1.

Merita instalat iOS 8.3 ?

  iOS 8.3 merita instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre deoarece aduce o multitudine de imbunatatiri, atat in ceea ce priveste performantele generale ale terminalelor, dar si in ceea ce priveste rezolvarea problemelor, astfel ca ar trebui sa aveti parte de o experienta de utilizare foarte buna, indiferent de terminal. Daca in cazul iOS 8.2 au existat foarte multe probleme care afectau serios experienta de utilizare a terminalelor noastre, in cazul iOS 8.3 nu vorbim despre acelasi lucru si separat de problemele Touch ID exista un singur impediment pentru instalare, dar el nu se aplica pentru toti utilizatorii.

  Vorbesc despre faptul ca iOS 8.3 blocheaza accesul la aplicatii prin anumite programe precum iFunbox sau iExplorer, insa in cazul in care nu le folositi pe acestea, nu prea aveti de ce sa evitati aceasta actualizare pentru terminalele noastre, avand in vedere ca ea aduce in principal doar beneficii. Acestea fiind spuse, eu folosesc iOS 8.3 de foarte mult timp si nu am avut probleme cu el, iar partea buna este ca daca se intampla sa intampinati probleme la utilizare, atunci puteti face downgrade iOS 8.3 la iOS 8.2 si veti readuce totul la normal pana cand iOS 8.3.3 va fi intr-un final disponibil.