Cydia 1.1.17 update aduce compatibilitate cu iOS 8.3

Cydia 1.1.7 compatibilitate iOS 8.3Cydia 1.1.17 update a fost lansat  cu doar cateva minute in urma pentru a aduce compatibilitate cu iOS 8.3 si a rezolva problema cannot identify your device care a fost intalnita de o multitudine de utilizatori pana acum.

Separat de rezolvarea problemei cu eroarea cannot identify your device, Cydia 1.1.7 aduce suport si pentru repo-urile care au drept link sintagma file:///, astfel ca daca aveti vreunul de adaugat in aplicatia voastra, acum puteti face acest lucru fara vreo problema.

Cydia 1.1.7 are disponibila actualizarea direct in aplicatie, deci simpla deschidere a ei va afisa un mesaj de alerta precum cel din imaginea de mai jos, iar voi va trebui sa alegeti optiunea Complete Upgrade pentru a instala patch-ul pe care saurik l-a lansat in aceasta seara.

Desi Cydia 1.1.7 aduce compatibilitate cu iOS 8.3 rezolvand eroarea cannot identify your device, din pacate problemele tweak-urilor din cauza incompatibilitatii Cydia Subtrate cu iOS 8.3 nu vor fi rezolvate de aceasta actualizare, saurik facand aceasta afirmatie pentru noi.

Cydia 1.1.7 compatibilitate iOS 8.3 1

Practic vorbim despre o Cydia 1.1.17 care rezolva o problema a utilizatorilor care incercau sa se logheze in conturile Cydia pentru a descarca tweak-uri cumparate si nimic mai mult, deci nu va asteptati ca vreun tweak sa inceapa sa functioneze “ca prin minune”.

Problema tweak-urilor care nu functioneaza va trebui rezolvata de catre hackerii de la TaiG printr-o actualizare lansata pachetului de jailbreak, insa nimeni nu stie cand se va intampla acest lucru, asa ca va trebui sa aveti in continuare rabdare.