iOS 8.3 nu mai este semnat, downgrade-ul de la iOS 8.4 este imposibil

Downgrade iOS 9 la iOS 8.3iOS 8.3 nu mai este semnat de catre compania Apple pentru instalare in iPhone, iPad si iPod Touch, astfel ca downgrade-ul de la iOS 8.4 a devenit imposibil din aceasta seara, deci daca nu sunteti multumiti de aceasta versiune a sistemului de operare, nu prea aveti de ales decat sa o pastrati.

Apple a lansat iOS 8.4 acum o saptamana de zile si era normal sa inchida semnarea de SHSH-uri pentru instalarea iOS 8.3, asa cum face de fiecare data cand lanseaza un update nou, actiunea fiind luata cu doar cateva minute in urma.

Avand in vedere ca exista iOS 8.4 jailbreak in momentul de fata, motive pentru a parasi iOS 8.4 nu prea exista, asta deoarece nici performantele sistemului de operare nu sunt chiar atat de rele pentru a motiva intoarcerea la o versiune mai veche a sistemului de operare.

Compania Apple actioneaza in acest mod de fiecare data cand lanseaza actualizari pentru iOS, asta desi in general inchide mult mai devreme “ferestrele” de semnare a SHSH-urilor pentru vechile versiuni ale sistemelor de operare pentru iDevice-urile sale.

In aceasta situatie sistarea semnarii de SHSH-uri nu are vreun efect asupra utilizatorilor si asta pentru ca avem solutii de jailbreak pentru toate versiunile iOS 8 lansate pana acum, iar tutoriale pentru fiecare in parte gasiti in tabelul de jailbreak si decodare.