Autonomia bateriei iOS 8.4

iOS 8.4 autonomie baterieAutonomia bateriei iOS 8.4 se dovedeste a fi una dintre principalele griji ale unora dintre utilizatorii care au instalat noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar acest lucru este normal in cazul unor actualizari de acest gen.

In ultimele zile am vazut foarte multi utilizatori raportand faptul ca autonomia bateriei iOS 8.4 este fie mai buna fie mai slaba decat cea a iOS 8.3, iar din nou va spun ca afirmatii de acest gen sunt perfect normale pentru orice fel de actualizare a sistemului de operare iOS.

Avand in vedere ca Apple Music a fost lansat impreuna cu aceasta actualizare, pentru anumiti utilizatori autonomia bateriei iOS 8.4 ar putea fi mai mica decat cea a iOS 8.3 tocmai din cauza testelor facute pentru noul sistem de streaming audio creat de catre cei de la Apple.

Autonomia bateriei iOS 8.4

Avand in vedere ca in iOS 8.4 Apple nu a implementat functii noi separate de cele legate de Apple Music, nu exista motive sa sesizati vreo scadere a autonomiei bateriei, asa ca probabil totul se rezuma doar la o utilizare ceva mai intensa care consuma bateria.

In cazul meu, instalarea actualizarii pe un terminal iPhone 6 nu a generat o scadere pentru autonomia bateriei iOS 8.4, dar asta pentru ca pe acel terminal nu am testat Apple Music in vreun fel sau altul, iar in lipsa altor functii e normal sa nu existe diferente.

In ciuda acestui lucru, daca simtiti ca autonomia bateriei iOS 8.4 este mai mica decat autonomia bateriei iOS 8.3, atunci v-am prezentat in trecut articole care va ajuta sa imbunatatiti autonomia bateriei iPhone in diverse situatii si va puteti folosi de ele acum.

Desigur ca acele articole care va ajuta sa imbunatatiti autonomia bateriei iOS 8.4 presupun si renuntarea la anumite functii, insa in general nu poti obtine o autonomie mai buna fara sa dezactivezi anumite servicii, asa ca va trebui sa faceti compromisuri pentru a obtine ceea ce doriti.

Voi ce probleme ati avut cu autonomia bateriei iOS 8.4 ?