Filmul Steve Jobs va avea premiera weekend-ul acesta

poster film Steve JobsFilmul Steve Jobs va avea premiera weekend-ul acesta in cadrul festivalului de film Telluride, cea de-a 42-a editie a evenimentului din Colorado urmand a le permite unora dintre cei prezenti sa vizioneze pelicula care va fi lansata in octombrie.

Desi s-a spus initial ca filmul Steve Jobs va avea premiera in cadrul festivalului de film de la New York, pe data de 3 octombrie, iata ca in realitate el urmeaza sa fie prezentat cu mai putin de o luna inainte si decizia de a schimba data de prezentare cu siguranta va lasa multa lume cu semne de intrebare.

Festivalul Tellurilde are loc in perioada 4 – 7 septembrie 2015, deci exista suficient timp ca pelicula sa fie prezentata audientei, iar pana cel tarziu marti dimineata ar trebui sa aflam daca filmul realizat de catre cei de la Universal Pictures merita vizionat in cinematografe sau nu.

We are thrilled to present such an exhilarating, diverse program for the 42nd Telluride Film Festival. This year was an abundance of riches, particularly within the documentary category, and we feel privileged to celebrate these films and their artists with our audience in one of the most beautiful locations in the world.

Deocamdata nu se stie daca acest lucru a influentat sau nu decizia de a face premiera filmului in acest festival, insa regizorul filmului Steve Jobs va fi premiat cu medalionul de argint in cadrul acestui eveniment, asa ca acum ramane doar asteptam sa vedem primele impresii.