LEITZ COMPLETE – Accesorii pentru gadgeturile tale

LEITZ a lansat de curand noi accesorii pentru pasionatii de gadgeturi de ultima generatie, completand astfel oferta actuala cu peste 20 de produse noi. Printre acestea se regasesc baterii externe cu USB, incarcatoare cu USB pentru masina, incarcatoare de perete, cabluri de date Lightning – USB de diferite lungimi, precum si huse pentru iPad Air 2.

Asadar, pentru aceia dintre voi care inca sunt in cautare de cadouri pentru Craciun, gasiti mai jos cateva idei…

Incarcatorul cu USB pentru masina Leitz

Incarcatorul cu USB pentru masina permite incarcarea smartphone-ului sau a tabletei atunci cand te deplasezi cu masina, fiind compatibil cu priza de masina de 12~24 Volti. Incarcatorul este universal si incarca orice dispozitiv mobil, avand o capacitate de incarcare pentru modelul cu 1 port de 2,4 Amperi. Varianta cu doua porturi USB (fiecare de 2,4 Amperi) incarca doua dispozitive simultan.

Daca aveti o masina va recomand cu caldura incarcatorul celor de la Leitz, deoarece la drumuri lungi veti avea nevoie de incarcare pentru terminalele voastre, mai ales daca folositi o aplicatie precum Waze pentru navigatie sau atentionari despre accidente ori politie.

Daca aveti si o camera de bord care se incarca prin USB, atunci un incarcator de acest gen este excelent pentru voi, el eliminand necesitatea de a mai bloca priza auto cu un incarcator standard.

Bateria externa cu conector Lightning Leitz

Bateria externa cu conector Lightning este certificata Mfi (Made for iPhone/iPad/iPod) si are dimensiuni similare cu ale unui card de credit, astfel ca poate fi transportata chiar si in portofel. Are o capacitate de 1.350 mAh, adica incarca un iPhone 6 la 50% din capacitate.

Bateria externa Leitz este mai subtire decat un iPhone si cu bateria sa de putin peste 1300 mAh puteti incarca smartphone-urile voastre cu pana la aproximativ 50% din capacitate pentru a face apeluri telefonice sau a naviga pe internet, principalul beneficiu fiind dimensiunile reduse ale accesoriului.

Bateria externa cu conector Lightning Leitz 1

Bateria externa cu USB de 12.000 mAh LeitzPentru alte modele de telefon (Samsung, HTC etc.) este o solutie buna Bateria externa cu USB de 12.000 mAh. Are doua porturi USB (de 1 Amper si de 2,1 Amperi) pentru incarcarea simultana a doua smartphone-uri sau a doua tablete. In plus, este rapida (input de 2A, output total de 3,1A) si are dimensiuni reduse, fiind usor de transportat. Bateria este, de asemenea, disponibila cu un singur port USB (de 2,1 Amperi).

Bateria externa cu USB de 12.000 mAh Leitz 1

Bateria externa cu USB de 12.000 mAh este excelenta pentru situatiile in care nu aveti o priza in preajma, dar aveti multe dispozitive de incarcat simultan. Bateria este capabila sa faca incarcare la maxim 3.1A, ea fiind necesara pentru a incarca rapid un iPhone 6 Plus, de exemplu, tabletele iPad avand parte de o incarcare la fel de rapida precum in mod normal.

Avand in vedere capacitatea bateriei, ea este capabila sa incarce complet chiar si un iPhone 6 Plus, insa chiar si o tableta iPad pana la aproximativ 70%, asa ca veti readuce la viata dispozitivele voastre fara efort.

cabluri USB – Lightning Leitz

Noua oferta Leitz cuprinde si o gama extinsa de cabluri USB – Lightning de 30 cm, 1m si 2m, disponibile atat pe culoarea alb, cat si pe negru. Toate modelele sunt certificate Mfi (Made for iPhone/iPad/iPod) si asigura incarcarea si sincronizarea in siguranta a dispozitivelor Apple.

Nu de putine ori am fost pus in situatia de a lasa un iPhone langa o priza sau suspendat pe langa o masa ori dulap deoarece cablul standard Lightning oferit de catre compania Apple s-a dovedit a fi prea scurt pentru a tine iPhone-ul langa mine ori in siguranta.

Cu un cablu Lightning de 2 metri, precum cel de la Leitz, veti putea incarca iPhone-urile chiar daca priza de incarcare nu este langa voi, veti putea sincroniza dispozitivele la un calculator mai indepartat de voi, lungimea mai mare fiind de dorit chiar si in versiunea standard a cablului.

II_62520095_a2Birou, avion, tren, masina, cafenea etc., cu accesoriile Leitz Complete esti pregatit sa-ti faci treaba oriunde si oricand. Design modern, eleganta si functionalitate maxima. Clasa business se regaseste in fiecare detaliu.

Esselte-Leitz Romania este principalul furnizor de produse si echipamente pentru organizarea biroului de pe piata din Romania. Inca din anul 2012, Leitz a lansat gama Complete de accesorii pentru dispozitive mobile (smartphone-uri si tablete). Gama este una complexa, fiind structurata pe mai multe categorii: carcase pentru iPhone si iPad, suporturi pentru birou cu sau fara functie de incarcare a bateriei, incarcatoare mobile, baterii externe, accesorii pentru conferinte, caiete de notite in diverse formate inclusiv dimensiune iPad si genti special concepute pentru dispozitivele mobile. Pentru mai multe detalii, aveti la dispozitie pagina de prezentare a conceptului Leitz Complete.

Produsele Leitz Complete sunt disponibile in magazinele Dealerilor online:

  • Depozitul de papetarie
  • BNB
  • Brand Office

sau la Distribuitorii autorizati.QR Code Leitz Complete