Samsung GALAXY Note 9: Vestea PROASTA pentru Fani

Samsung GALAXY Note 9 are din pacate o veste foarte proasta dezvaluita astazi pentru fanii din intreaga lume, Samsung urmand a dezamagi cu schimbarile oferite.

Samsung GALAXY Note 9 Vestea PROASTA Fani

Samsung GALAXY Note 9 ar eparte de o veste foarte proasta pentru fanii din intreaga lume, un foarte cunoscut leaker de informatii despre produse Samsung nelansate confirmand ceva ce nimeni nu credea posibil. Acum cateva saptamani au inceput sa apara primele informatii cu privire la Samsung GALAXY Note 9, iar multa lume s-a entuziasmat afland ca telefonul urmeaza sa aiba margini mai subtiri pentru noul ecran folosit de catre coreeni.

Samsung GALAXY Note 9 nu vine cu alte schimbari importante de design, din pacate, asa ca o reducere a marginilor ecranului era ceva ce multi fani asteptau sa primeasca, insa se pare ca in realitate acest lucru nu se va intampla. Vestile privind schimbarea de design pentru ecranul Samsung GALAXY Note 9 au venit multumita unor folii de protectie pentru ecran, insa astazi aflam ca acelea erau de fapt false, iar in realitate schimbarile nu vor exista.

Samsung GALAXY Note 9 Vestea PROASTA Fani 1

Samsung GALAXY Note 9: Vestea PROASTA pentru Fani

Samsung GALAXY Note 9 are comparate in imaginea de mai sus foliile adevarate(dreapta) cu cele false(stanga) pentru protejarea ecranului, iar diferenta desi este subtila, dezvaluie foarte clar ce urmeaza sa fie oferit. In imaginea de mai jos putem deasemenea sa vedem cum arata va arata Samsung GALAXY Note 9 cu folia corecta si cea falsa, ecranul urmand a avea marginile la fel de groase, insa se pare ca ar putea avea o camera frontala mai mare.

Samsung GALAXY Note 9 Vestea PROASTA Fani 2

Samsung GALAXY Note 9 va fi lipsit de modificari de design pentru ca Samsung nu a reusit sa implementeze un cititor de amprente sub ecran, astfel ca utilizatorii vor avea parte de schimbari prea putine anul acesta. In aceasta idee, fara schimbari notabile, e foarte posibil ca Samsung GALAXY Note 9 sa aiba parte de aceleasi probleme cu vanzarile precum seria Samsung GALAXY S9, insa poate ca Samsung are un “as in maneca” pentru clientii din lumea intreaga.