iPhone 9 si iPhone X Plus: Comparatia Design-ului cu iPhone X

iPhone 9 si iPhone X Plus apar astazi intr-o noua comparatie a design-ului cu iPhone X, iar asa afli ce urmeaza sa cumperi in aceasta toamna de la Apple.

iPhone 9 iPhone X Plus Comparatia Design iPhone X

iPhone 9 si iPhone X Plus apar astazi intr-o noua comparatie a design-ului cu iPhone X, clipul video de mai jos aratandu-ne ce urmeaza sa ofere compania Apple din aceasta toamna. Vorbim despre noi machete facute in baza schitelor pe care Apple le va folosi pentru versiunile finale ale iPhone 9 si iPhone X Plus, iar comparatia este una de foarte bun augur.

iPhone 9 si iPhone X Plus vor avea un design aproximativ identic cu cel al iPhone X, primul avand elemente care reprezinta si o combinatie cu ceea ce ofera iPhone 8 al Apple. Desi unii se asteptau ca anul acesta Apple sa schimbe design-ul telefoanelor sale, iata ca iPhone 9 si iPhone X Plus nu vor aduce ceva diferit in comparatie cu iPhone 8 si iPhone X.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Comparatia Design-ului cu iPhone X

iPhone 9 si iPhone X Plus vor ajunge pe piata impreuna cu iPhone 11, care va fi identic cu iPhone X, asa ca daca va gandeati sa il cumparati, este foarte bine sa stiti ce urmeaza sa primiti. Era de asteptat ca Apple sa nu investeasca intr-un design nou pentru iPhone 9 si iPhone X Plus din moment ce actualul este foarte apreciat, iar acum trebuie sa mai faca si profit de pe urma sa.

iPhone 9 si iPhone X Plus pot fi considerate telefoane dintr-o serie S din moment ce nu aduc schimbari pentru design, ci doar pentru componentele interne. Nici macar tehnologia ecranului nu ar urma sa fie imbunatatita substantial anul acesta, cel putin pentru iPhone X Plus, in timp ce iPhone 9 va beneficia de un nou tip de ecran LCD Full Active.