iPhone X Plus: VISUL lui Steve Jobs a MURIT

iPhone X Plus va face uitat visul lui Steve Jobs, compania Apple pregatindu-se sa faca o modificare pe care multa lume nu o credea posibila in momentul de fata.

iPhone X Plus VISUL Steve Jobs MURIT

iPhone X Plus va fi lansat in aceasta toamna impreuna cu iPhone 9 si iPhone 11, iar in momentul prezentarii vom putea spune ca visul lui Steve Jobs a murit, daca zvonurile aparute zilele acestea se vor adeveri. Cand a fost lansat primul model al iPhone, Steve Jobs a ironizat faptul ca telefoanele trebuie folosite cu un stylus, insa in 2018 compania Apple urmeaza sa aduca suport pentru Apple Pencil in iPhone X Plus, la cativa ani dupa ce a refuzat sa faca asta.

iPhone X Plus nu ar urma sa fie primul telefon al Apple care va putea fi folosit cu un stylus, in momentul de fata orice fel de dispozitiv de acest gen putand controla orice fel de ecran capacitiv. iPhone X Plus va fi totusi primul iPhone care are suport oficial pentru un stylus, mai exact Apple Pencil, ceva ce Steve Jobs nici nu dorea sa auda in 2007, cand a fost lansat primul model al iPhone, iar el radea de telefoanele care aveau nevoie de asa ceva pentru a functiona.

iPhone X Plus: VISUL lui Steve Jobs a MURIT

iPhone X Plus este cel putin unul dintre cele trei modele ale iPhone care va avea suport pentru Apple Pencil, compania Apple urmand a integra un ecran cu diagonala de 6.5 inch, potrivit pentru un stylus. Ce vor putea face utilizatorii iPhone X Plus cu un Apple Pencil ramane de vazut, iar asta pentru ca nu foarte multa lume se apuca sa deseneze pe ecranul unui telefon, asa cum se intampla cu tabletele pe care compania Apple le vinde in intreaga lume.

“Similarly, the company plans to introduce three new iPhone models later this year, says TrendForce. All three models would continue to feature Face ID, and two of them would be premium versions with an AMOLED screen. Apple Pencil would be offered as an option as well.”

iPhone X Plus va fi un telefon extrem de interesant, iar asta multumita diagonalei foarte mari pe care o are ecranul, acesta fiind inghesuit in carcasa unui iPhone 8 Plus, deci nu va fi mai mare decat ar trebui. Desi nimeni nu stie inca 100% sigur daca iPhone X Plus va avea suport pentru Apple Pencil, cei care au informatii “din interior” sustin ca el va fi implementat, iar personal cred ca Apple va face aceasta schimbare majora pentru un telefon cu un ecran atat de mare.