OFICIAL, Nokia 9 a fost CERTIFICAT pentru Vanzare

Nokia 9 a fost certificat in mod oficial pentru vanzare inainte ca prima imagine cu acest nou prototip sa apara pe internet, iata de cand este pregatit telefonul.

nokia 9 concept cititor amprente ecran

Nokia 9 a revenit saptamana aceasta in centrul atentiei dupa ce o imagine cu a sa carcasa a aparut pe internet si ne-a aratat ca HMD Global vrea sa-i ofere 5 camere Carl Zeiss pentru clientii care-l vor cumpara. Desi am vazut in imagini doar un prototip al Nokia 9, se pare ca telefonul a fost deja certificat pentru vanzare in China de catre cei de la HMD Global, iar asta inca din luna mai, dar telefonul inca nu a fost lansat, pentru ca probabil nu este suficient de bine pregatit.

Nokia 9 a avut pana acum zvonite numeroase date pentru lansare, insa de fiecare data totul s-a dovedit a fi nimic mai mult decat un zvon fara substanta, insa acum lucrurile sunt complet diferite. Aceasta certificare pentru Nokia 9 arata foarte clar faptul ca exista intentia ca telefonul sa fie lansat pe piata, doar ca deocamdata nu se stie foarte clar cand ar urma el sa fie disponibil, desi se poate sa-l vedem lansat pana la sfarsitul acestui an pentru clientii din lumea intreaga.

OFICIAL, Nokia 9 a fost CERTIFICAT pentru Vanzare

nokia 9 prototip 5 camere

Nokia 9 urmeaza totusi sa includa un nou chip Qualcomm Snapdragon 845 si minim 6 GB de memorie RAM, specificatii relativ vechi pentru finalul anului 2019, dar acea camera cu 5 senzori de imagine va fi punctul de atractie. Un cititor de amprente in ecran este deasemenea asteptat pentru noul model de telefon, insa deocamdata alte noutati pentru Nokia 9 nu au fost descoperite, desi restul specificatiilor ar trebui sa fie similare cu cele ale altor terminale Android de pe piata.

Nokia 9 din imaginea de mai sus are acelasi numar de cod cu o unitate certificata de catre autoritatile din China pe data de 25 mai, iar faptul ca telefonul a fost certificat confirma fara dubiu ca el urmeaza sa fie lansat. De ce nu a fost inca lansat Nokia 9 nu se stie, dar probabil probleme de productie, sau de alta natura au impiedicat punerea sa in vanzare, si e foarte probabil ca ele sa fie rezolvate in perioada urmatoare pentru ca telefonul sa ajunga foarte repede la clienti.