Facebook angajeaza actori pentru o reclama dedicata tabletei iPad, urmeaza lansarea aplicatiei

    V-am spus in weekend ca Facebook va tine pe data de 22 septembrie o conferinta de presa in care va prezenta strategia pentru viitor a companiei insa atunci s-ar putea sa vedem lansata si versiunea pentru iPad a aplicatiei celebrei retele de socializare. Acest zvon pare a fi adevarat deoarece Facebook angajeaza actori pentru inregistrarea unui clip promotional in care vor fi prezentate beneficiile utilizarii aplicatiei Facebook pentru tableta iPad. Anuntul a fost recent publicat pe un site specializat pe astfel de cereri iar in descrierea sa Facebook specifica foarte clar rolul pe care trebuie sa il indeplineasca actorii.

Lily . Lead. Female / 25 to 40 / All Ethnicities. Lead actor in a web commercial showing the benefits of a Facebook app by using an iPad. The character is stylish, moderately tech savvy, and sociable.

     Interesant este faptul ca Facebook ia in calcul lansarea unui spot publicitar pentru o aplicatie dedicata tabletei iPad dupa ce Mark Zuckerberg a declarat in cadrul unei conferinte ca tableta iPad este un PC si nu are nevoie de o asemenea aplicatie. Ramane de vazut daca aplicatia Facebook pentru iPad va fi intr-adevar lansata in luna septembrie sau nu insa stim aproape 100% sigur ca ea va fi lansata.