Video: iOS 5 si o mica problema cu deschiderea aplicatiilor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=irfDKfLF9fg[/youtube]

   Am noul iPhone 4S de mai bine de o saptamana, nu i-am facut restore, nu am avut cum sa ii fac jailbreak insa chiar si asa iOS-ul celor de la Apple are cateva probleme ale caror explicatie eu nu o gasesc. Totul a inceput astazi cand am incercat sa deschid aplicatia Facebook si am sesizat ca aceasta refuza sa se deschida. Ea se deschidea pentru o fractiune de secunda apoi se inchidea instant si am pus aceasta problema in seama aplicatiei avand in vedere ca multa lume a avut probleme cu ea.

   Am sters aplicatia, am resetat terminalul, am reinstalat aplicatia si ea functiona insa dupa aceasta procedura am sesizat ca alte doua aplicatii refuza sa mai functioneze. Este vorba despre aplicatiile Twitter si Speedtest iar clipul video de mai sus prezinta cat se poate de bine problema. Din pacate reinstalarea aplicatiilor fara un reset nu rezolva problema, singura metoda care imi permite sa folosesc aplicatiile implica stergerea lor, resetarea dispozitivului si reinstalarea lor.

    Nu stiu ce anume cauzeaza aceasta problema, alta rezolvare in afara celei prezentate mai sus nu cunosc si sincer sa fiu nu ma asteptam sa intampin asa ceva mai ales ca terminalul nu are jailbreak. Nu cred ca problema are legatura cu iPhone 4S ci sunt de parere ca este o problema a iOS 5 insa pe celelalte iDevice-uri pe care le am in casa nu am intalnit-o.