Cum pot face downgrade de la iOS 7 la iOS 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch?

  In ultimele zile am primit extrem de multe mesaje in care am fost intrebat cum poate fi efectuata procedura de downgrade de la iOS 7 la iOS 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch. Avand in vedere ca problema este foarte complicata, va spun de la bun inceput ca daca nu detineti un iPhone 4 care are iOS 7 instalat, atunci nu puteti face downgrade absolut deloc. iPhone 4 este singurul terminal pentru care poate fi facut downgrade de la iOS 7 la iOS 6 si asta doar folosind iFaith, un program care va permite sa utilizati SHSH salvate pentru a face un custom ipsw acceptat de catre iTunes. Pun aici accent pe faptul ca SHSH-urile trebuie sa fie salvate, deoarece daca abia achizitionati un iPhone 4 si el vine cu iOS 7 fara a avea un SHSH salvat, atunci nu puteti face downgrade sub nicio forma.

  In cazul celorlalte terminale nu aveti posibilitatea de a face downgrade deoarece nu exista nicio procedura care sa va permita sa faceti acest lucru. Nu conteaza daca aveti salvate SHSH-uri sau nu, nu conteaza ce ati citit pe internet pe diverse website-uri obscure aflate in cautare de trafic, adevarul este ca nu puteti face downgrade. Avand in vedere ca de mai bine de un an de zile nu a aparut o solutie de downgrade pentru terminalele lansate dupa iPhone 4, nici nu cred ca vom vedea una prea curand, asta desi hackerii ne recomanda sa salvam SHSH-uri care probabil nu vor fi utilizate.

  Rugamintea mea este sa partajati acest articol pe unde doriti, pentru ca ma scutiti de aceleasi intrebari legate de downgrade.

COD REDUCERE pentru MII de produse!