Un prim benchmark ne dezvaluie frecventa procesului iPad Mini cu Ecran Retina plus diferenta fata de iPhone 5S si iPad Air

  iPad Mini cu Ecran Retina a avut astazi parte de un prim review, iar acum incep sa apara si primele benchmark-uri pentru noul sau procesor A7. Dupa cum puteti vedea din rezultatele Geekbench-ului de mai sus, tableta iPad Mini cu Ecran Retina are un procesor tactat la frecventa de 1.3 GHz, exact precum iPhone 5S, avand un scor asemanator cu cel al smartphone-ului Apple. iPad Air este tactata la 1.4 GHz si este usor mai rapida decat noua tableta, iar acest lucru nu era chiar de asteptat.

  Avand in vedere ca iPad Mini cu Ecran Retina are un Retina Display cu rezolutie la fel de mare precum cea a iPad Air, probabil multi s-ar fi asteptat ca ambele tablete sa aiba procesoare tactate la aceeasi frecventa, insa Apple a gandit altfel lucrurile. In ciuda acestei diferente dintre noua tableta si iPad Air, sansele ca vreo persoana sa observe vreo diferenta in utilizarea de zi cu zi sunt infime, iar reducerea frecventei ar putea avea legatura cu evitarea unei eventuale incalziri excesive a produsului.