UPDATE x5: BLACK FRIDAY 2013: eMAG anunta REDUCERI de SUTE DE RON la sute de mii de produse, tablete iPad Mini la preturi de 1000 RON (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FIdsUrifwDQ&w=580&h=370]

  BLACK FRIDAY 2013, ziua cu REDUCERI la SUTE DE MII de produse, are in centru cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, retailerul amanand pana maine dimineata publicarea listei produselor disponibile la pret redus cu SUTE DE RON, in majoritatea cazurilor. Chiar daca nu avem o lista cu produse disponibile la PRET PROMOTIONAL cu ocazia BLACK FRIDAY 2013, cei de la eMAG au facut totusi clipul video de mai sus, in el anuntandu-ne ca vor exista tablete iPad Mini la pretul de 1000 RON si multe alte produse la preturi interesante! TOATE REDUCERILE LE GASITI AICI!

  Nu utati ca aici veti gasi toate promotiile BLACK FRIDAY 2013 pentru produse Apple si nu numai, asa ca va invit sa reveniti pentru a vedea ce mai puteti cumpara la pret promotional.

UPDATE 5In aceasta pagina gasiti toate reducerile eMAG pentru produse Apple si nu numai!

UPDATE 4: Aici gasiti newsletterul oficial cu toate promotiile eMAG pentru BLACK FRIDAY 2013!

UPDATE: Se pare ca eMAG are cateva reduceri interesante la produse Apple, iar mai jos le aveti pe toate. Altele vor veni pe masura ce le voi descoperi. Incepem cu un MacBook Pro Retina Display 15 inch cu 3000 RON reducere!

UPDATE 2: iPad 4 disponibila cu 750 RON reducere.

UPDATE 3: Aici aveti intreaga oferta. Maine veti putea achizitiona toate produsele de mai jos in aceasta pagina!