40% dintre tabletele iPad achizitionate in cadrul BLACK FRIDAY 2013 au fost cumparate de catre posesori de terminale Android

  Tabletele iPad au fost in topul preferintelor clientilor cu ocazia BLACK FRIDAY 2013, iar 40% dintre achizitii au fost facute de catre posesori de terminale Android. Cifra este extrem de interesanta si dovedeste faptul ca posesorii de terminale Android nu-si doresc tabletele care ruleaza acelasi sistem de operare, ci isi doresc un produs al celor de la Apple, desi el ruleaza un sistem de operare diferit, cu functionalitate mult diferita. Totusi, pentru Apple vestile sunt foarte bune, deoarece acest lucru demonstreaza cat de deschisi sunt posesorii de terminale Android si cat de usor pot fi ei convinsi sa renunte complet la Android pentru iOS, din moment ce detin deja un produs al celor din Cupertino.

To our surprise, however, we found that roughly 40% of Black Friday iPad purchases could be attributed to existing Android smartphone users.  This discovery clearly poses a challenge for Android moving forward and heightens the importance of Chromecast as Google competes for mindshare in the living room of the future.

  Statisticile se aplica doar pentru SUA, insa exista sanse mari ca ele sa fie similare si in alte zone de pe glob, asa cum s-a intamplat si in multe alte cazuri cu studii similare.