Inovatia atinge noi limite, zboara in Al9-lea Cer si castiga 5000 de euro!

  V-am vorbit acum cateva saptamani de zile despre ING Pay, un sistem de plati contactless care va permite sa achitati orice doriti folosindu-va propriile terminale iPhone. Astazi va vorbesc despre o campanie interesanta, numita Al9-lea Cer, derulata in premiera in Romania de catre cei de la ING. Operatorul bancar vine cu o inovatie interesanta pe piata noastra, fiind primul care isi prezinta intregul portofoliu de produse cu ajutorul unor serii de jocuri web interactive care, in premiera pentru Romania, permit controlarea personajului principal folosind un smartphone.

Inovatia tehnologica implementata in website-ul www.al9leacer.ro ne ofera posibilitatea de a experimenta beneficiile produselor ING intr-un mod interactiv si prietenos, experienta de controlare a jocului folosind un smartphone fiind cu totul inedita.

  Pentru a participa la aceasta campanie trebuie sa accesati de pe un PC website-ul Al9-lea Cer al celor de la ING, sa selectati butonul Joaca-te si sa va pregatiti pentru a ghida un personaj intr-un zbor periculos spre al noualea cer. Inovatia celor de la ING sta in faptul ca pentru a ghida micutul personaj printre nori puteti folosi fie tastatura propriului calculator, fie puteti scana un cod QR cu propriul iPhone, dupa care veti primi un link ce trebuie accesat in browserul Safari.

  Accesand acel link in browserul terminalului mobil veti avea o interfata simpla cu 4 butoane care va ajuta sa va ghidati personajul spre finalul jocului, insa aventura este mai complicata de atat. Pe drumul vostru catre “al noualea cer” trebuie sa va feriti de norii care vor incerca sa va opreasca din zbor, insa in acelasi timp trebuie sa fiti atenti pentru a aduna toate monedele prezente pe traseu, ele oferindu-va posibilitatea de a castiga premii instant.

  Cu cat adunati mai multe monede cu atat aveti mai multe sanse de a castiga unul dintre cele cateva zeci de premii instant, insa drumul parcurs de catre personajul vostru nu este singura modalitate de a va asigura castigul. Separat de toate monedele adunate pe traseu, puteti obtine alte suplimentare partajan campania celor de la ING prin intermediul conturilor voastre disponibile pe retelele de socializare, totul foarte simplu si usor de facut, castigurile fiind la un click distanta.

  Bun, am vorbit de premiile instant, dar ce va asteapta cand ajungeti in Al9-lea Cer? Ei bine, ce sa va astepte, oferta “de vis” a celor de la ING care va ajuta sa va indepliniti mai usor visurile. De la carduri de credit fara comision la retragere si cu cashback la diverse plati, pana la sistemul ING Pay pe care vi l-am prezentat deja, ING va pune la dispozitie o gama complexa de servicii bancare care va usureaza viata si va ajuta sa castigati bani facand cumparaturile mult mai simplu si mai usor. Toate aceste lucruri sunt prezentate pentru prima oara pe piata din Romania intr-un joc interactiv disponibil pe PC si controlat folosind un smartphone, intreaga experienta fiind demna de incercat.

  Daca va intrebati cata lume a folosit sistemul lansat in premiera de catre ING in tara noastra, ei bine veti fi surprinsi sa aflati ca inovatia are cautare in randul romanilor posesori de smartphone-uri:

  • Au fost jucate pana acum peste 23 000  jocuri si utilizatorii au parcurs, cu tastele sau cu iphone-ul folosit pe post de telecomanda distanta de 123 Km, castigand 491 000 de monede care au fost folosite pentru 140.000 jocuri la masina visurilor.
  • Personajele preferate au fost pana acum liliacul Liliandu si OZNelul .

  Daca va gandeati ca totul se opreste aici, ei bine lucrurile nu stau chiar asa, deoarece ING are pregatite pentru toti participanti  un premiu final de 5000€, oferit prin tragere la sorti. Incheind recomandarea mea pentru cei in cautare de ceva mai bun, va spun ca de vreo 2 luni folosesc serviciile celor de la ING si deocamdata am fost foarte multumit de ceea ce ofera ei, mai ales ca au si aplicatii pentru terminale mobile care iti permit sa interactionezi cu propriul cont.