aBar permite personalizarea barelor de navigare ale aplicatiilor

  aBar este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem personaliza barele de navigare ale aplicatiilor instalate in propriile dispozitive. Dupa cum puteti vedea deja in imginea de mai sus, aplicatia modifica in totalitate culoarea navigation bar-ului din partea de sus, dar si a barei de meniu vizibile in partea de jos, totul fiind facut in mod automat de catre tweak.

With aBar you can colorize an application´s Navigationbar and Tabbar in relation to the corresponding app icon. aBar picks the dominating color of the application icon and uses it to colorize the NavigationBars and Tabbars. Every application which uses stock NavigationBars or/and stock Tabbars is supported.

  aBar va alege automat culoara dominanta a iconitei aplicatiei si o va aplica pentru cele doua bare de navigare, astfel ca nu veti putea modifica in vreun fel functionalitatea sa, sau culoarea aleasa. aBar este disponibil pentru DOWNLOAD la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.