iOS 15: Data Oficiala de Prezentare a fost Anuntata de Apple

iOS 15 prezentare 7 iunie

iOS 15 are data oficiala de prezentare anuntata de catre compania Apple, americanii dezvaluind in aceasta seara cand va dezvalui in mod oficial noutatile importante pe care le va avea sistemul sau de operare pentru iPhone, iPad, iPod TOuch.

iOS 15 va fi prezentat in mod oficial in data de 7 iunie 2021 de catre cei de la Apple, atunci urmand a incepe in mod oficial WWDC 2021, evenimentul in cadrul caruia americanii vor anunta o parte dintre noutatile sistemului de operare, desigur intr-o conferinta digitala.

iOS 15 va fi prezentat impreuna cu noi versiuni ale macOS, watchOS, iPadOS si orice alte produse fizice, sau software, mai are compania APple pregatite, inclusiv posibile noi Mac-uri, deci e posibil sa fie vorba despre o conferinta de deschidere foarte interesanta.

Apple a anuntat ca iOS 15 va fi prezentat in cadrul unui eveniment online, fara prezenta fizica in locatia desfasurarii sale, asa cum s-a intamplat inclusiv in cursul anului trecut, pandemia de Coronavirus schimband in totalitate felul in care produsele sale sunt prezentate.

iOS 15 va fi lansat si in versiune beta tot in data de 7 iunie, procesul de testare urmand a incepe atunci pentru a dura pana in toamna acestui an, atunci cand noua versiune a sistemului de operare va fi dezvaluita impreuna cu noua serie de telefoane iPhone 13.