iOS 15: Data de Lansare de 20 Septembrie Anuntata de Apple

iOS 15 lansare septembrie

iOS 15 este noua versiune importanta a sistemului de operare pe care Apple o va lansa pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iar aseara compania a dezvaluit data la care urmeaza sa fie pusa in distributie actualizarea pentru clientii din intreaga lume, dupa luni de asteptare.

iOS 15 va fi lansat pe 20 septembrie de catre Apple pentru toate iDevice-urile sale, adica la aproape o saptamana distanta de conferinta in care a prezentat iPhone 13, insa nu a mai reluat functiile noi ale sistemului de operare, chiar si pentru noile modele de telefoane.

iOS 15 va veni cu foarte multe schimbari pentru iDevice-uri, cei de la Apple dezvaluindu-le in cadrul WWDC 2021, iar de atunci testeaza in versiune beta actualizarea, iar pe 20 septembrie toata lumea interesata de schimbari va putea instala update-ul, desi nu e recomandat acest lucru.

iOS 15 ar trebui sa fie pus in distributie de catre Apple undeva pe la ora 20:00, ora Romaniei, asa cum s-a intamplat de atat de mult timp incoace, asa ca atunci cand ajungeti seara acasa ar trebui sa aveti actualizarea disponibila pentur instalare in terminalele voastre.



iOS 15 va face multe schimbari in iDevice-uri, asa ca nu uitati sa faceti un backup pentru telefoane inainte de a instala update-ul pentru ca in cazul in care apar probleme, sa va puteti recupera rapid datele si sa nu ricati sa ramaneti fara ele din cauza erorilor Apple.

iOS 15 este compatibil cu o varietate de iDevice-uri de la compania Apple, americanii pastrandu-si traditia de a oferi suport indelungat pentru clientii din toata lumea.