iOS 15 LIVE: Lansarea la WWDC 2021 are Loc Diseara (VIDEO)

iOS 15 va fi lansat diseara live de catre compania Apple, americanii urmand a dezvalui toate secretele majore de care se vor putea bucura toti cei care decid sa instaleze actualizarea sistemului de operare pentru iPhone, iPad, iPod Touch cand va fi lansata.

iOS 15 va avea diseara, incepand cu ora 20:00, prezentate unele dintre noutatile cu care urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Apple in toamna, probabil la jumatatea lunii septembrie, in timp ce restul vor fi dezvaluite impreuna cu lansarea iPhone 13.

iOS 15 va avea lansarea prezentata live de catre compania Apple, un video stream de la eveniment fiind deja pregatit de catre compania americana, si mai sus puteti vedea fluxul video care urmeaza sa fie disponibil pentru noi, asa ca il veti putea vedea rapid de oriunde.

iOS 15 va veni cu destule noutati interesante in momentul in care va fi lansat in mod oficial, insa pana atunci oricie doreste il va putea testa in versiune beta daca are un cont de dezvoltator, desigur cu mentiunea ca experienta de folosire a telefoanelor va fi substantial afectata.

iOS 15 va fi disponibil in doua versiuni separate, una pentru iPhone si iPad, si una dedicata tabletelor iPad, asa ca pentru fiecare versiune in parte vor exista noutati diferite din partea companiei Apple, asa ca ramane sa vedem ce va fi anuntat diseara incepand cu ora 20:00.