iOS 15: Apple face in iPhone Schimbarea Ceruta de Ani de Zile

iOS 15 ascultare

iOS 15 va avea in sfarsit implementata o schimbare ceruta de ani si ani de zile de catre clientii sai din toata lumea, una care ar fi putut rezolva extrem de multe probleme ale oamenilor, dar care in final ajunge abia acum, mult mai tarziu decat anticipau unii.

iOS 15 urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a recupera un cont iCloud printr-un nou sistem menit sa inlature imposibilitatea de a mai recupera un cont care a fost pierdut de catre utilizator, ceva ce pana acum nu era posibil foarte usor, din pacate.

iOS 15 va introduce o metoda care va presupune stabilirea unei chei speciale care va trebui setata in prealabil de catre utilizatori pentru recuperarea unui cont iClous, ea trebuind introdusa de fiecare data cand un utilizator incarca sa isi recupereze contul blocat.

iOS 15 va avea deasemenea implementata inclusiv o noua optiune de a adauga o persoana de contact care sa fie folosita pentru recuperarea contului, astfel incat o terta persoana sa ne poata ajuta sa rezolvam o problema de acest gen daca avem nevoie.

“Serviciul de recuperare a datelor iCloud vă poate ajuta să vă recuperați datele, inclusiv fotografii, note, mementouri și copii de siguranță ale dispozitivului. Serviciul solicită Apple să mențină accesul la datele dvs. pentru a vă ajuta să le recuperați. Pentru confidențialitatea dvs., Apple nu vă poate accesa sau vă poate ajuta să vă recuperați informațiile criptate de la un capăt la altul, cum ar fi Keychain, Screen Time și datele de sănătate. Serviciul de recuperare a datelor iCloud vă permite să vizualizați fotografiile, notele, mementourile și alte fișiere de pe web la iCloud.com, fără a solicita mai întâi accesul de pe dispozitivul dvs. Apple.”

iOS 15 va avea ambele functii implementate pentru ca oamenii sa nu mai ramana fara conturi si posibilitatea de a se mai loga in ele, asa ca ramane doar sa vedem cum va arata acest sistem in versiunea finala si daca va fi atat de bun pe cat se asteapta utilizatorii.