ultrasn0w update in acest week-end

Se pare ca “un doritor de atentie” din Canada a facut conturi false pe Twitter/FaceBook in care se da drept un membru al Dev Team si posteaza informatii despre ultrasn0w. Conturile au numele ultrasn0w pe FaceBook si ultrasn0wca pe Twitter, iar pe internet are un blog la ultrasn0w.ca. Ati fost avertizati, acum stiti ca e fake iar daca folositi programe postate de acesta persoana o faceti pe propria raspundere.

Pe langa anunturile in legatura cu ultrasn0wca, MuscleNerd ne-a anuntat ca in acest week-end va actualiza informatiile in legatura cu ultrasn0w, deci ori va scoate o versiune compatibila cu iOS 4.1 beta ori va oferi informatii noi despre decodarea iPhone 4. Nu se stie exact la ce se refera acel tweet insa e sigur ca vom avea noutati despre ultrasn0w in acest week-end.

4 COMENTARII

  1. parca era vb k o sa apara jailbreak pt 3gs new bootrom pt 4.0 fara shsh salvate , dupa update-ul de la 4.0.1 . acum vad k sa cam dat uitarii aceasta chestiune. eu cred ca hackeri ori isi bat joc de atata lume care se afla in situatia de a fi posesoare de un 3gs blocat etc , sau nu se doreste scoaterea unui exploit pt iphone 3gs new bootrom ios 4.0 fara shsh. situatie aproape identica cu 3.1.3 in care cu greu sa sinchisit geohot sa scoata un jailbreak untherened , acum pe zi ce trece vad mai toti hackeri ba dintr-o data sunt in vacanta, ba s-au retras din schema etc.