iPhone 4 la liber in Rep. Moldova este mai ieftin decat in Romania?

34

Aveti drum prin Republica Moldova zilele astea? Daca da, atunci va puteti gandi la achizitia unui terminal iPhone 4 de 16GB pentru doar 2430 de RON, sau 9300 lei moldovenesti. Se pare ca in Moldova Orange a ales sa vanda iPhone 4 chiar si “la liber” si la un pret foarte foarte bun, defapt pretul e atat de bun incat vorbim despre iPhone 4 16GB la 573€, cu 100€ mai ieftin decat in Italia spre exemplu. E adevarat ca terminalele sunt codate in reteaua Orange Moldova, insa probabil decodarea la ei este mai ieftina, sau daca nu puteti achizitiona acum unul si aseptati o solutie de decodare de la Dev Team.

Interesant este ca in functie de abonamentul ales primiti internet si SMS-uri gratuite pe toata perioada desfasurarii contractului. Nu stiu exact cum sunt abonamentele din Republica Moldova, insa important este ca pretul “la liber” este printre cele mai mici din Europa, defapt e mai mic decat in Franta, Marea Britanie, Italia, Spania si probabil inca alte cateva tari. Sincer sa fiu, am o presimtire ca vor apare in curand terminale iPhone 4 din Republica Moldova pe la “baietii” de pe okazii. Puteti compara oferta iPhone 4 din Romania cu cea din Moldova si trageti singuri concluziile cu privire la care e mai buna.

Multumesc Victor.

UPDATE: Se pare ca pretul respectiv nu este pentru iPhone 4 la liber ci pentru iPhone 4 la abonament, adica trebuie platiti acei 573€ si pe langa asta trebuie sa luati un abonament pe 18 luni.

UPDATE 2: In comunicatul de presa se specifica faptul ca iPhone 4 este disponibil la 9300 lei, adica 573€ inclusiv cu o cartela PrePay. Deci eu deduc faptul ca acel pret este pentru iPhone 4 fara abonament, cu o cartela prepay. So e mai ieftin. Corectati-ma daca gresesc.

Orange si Apple lanseaza iPhone 4 in Moldova

Chisinau – 24 septembrie, 2010 – Orange a anuntat astazi lansarea iPhone 4 in Moldova. De asemenea, special pentru iPhone 4 Orange pune la dispozitia tuturor o gama larga de planuri tarifare adaptate pentru clientii iPhone si 2 aplicatii create in Moldova – Publika si Orange TV.


iPhone 4 – lucrurile vor sta altfel. Din nou

iPhone 4 se deosebeste prin FaceTime, care transforma visul de a efectua apeluri video in realitate, prin uimitorul display Retina de la Apple si cea mai mare rezolutie de afisare posibila vreodata la un telefon, care fac textul, imaginile foto si video incredibil de clare.

iPhone 4 are si o noua camera de 5 megapixeli cu blitz LED, care poate filma HD, procesor A4 Apple, un giroscop pe 3 axe si ofera cu pana la 40% mai mult timp pentru convorbiri – toate intr-un design nou si frumos din sticla si otel, in cel mai subtire smartphone din lume.

iPhone 4 vine cu iOS 4, cea mai noua versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi caracteristici. Revolutionarul App Store ofera acces la peste 200 000 de aplicatii, inclusiv la noua aplicatie iMovie creata special pentru iPhone 4.


oferta speciala pentru Moldova

“Suntem incantati sa le oferim clientilor nostri din Moldova posibilitatea de a descoperi performantele celui mai nou smarphone de la Apple – iPhone 4.” a declarat Jerome Poulain, Director Marketing, Comunicare si Vanzari Orange.

“Orange lanseaza in Moldova iPhone 4 impreuna cu o oferta speciala. Astfel, clientii Abonament si PrePay vor putea achizitiona iPhone 4 la un pret avantajos de 9299 lei.

In plus, clientii Abonament, la procurarea iPhone 4, timp de 2 ani, vor primi in fiecare luna pana la 2 GB de trafic Internet mobil si pana la 1000 de SMS-uri gratuite, in functie de tipul abonamentului detinut.

Apple si Orange vor continua sa colaboreze pentru a aduce cel mai bun iPhone, cele mai bune aplicatii, oferte, actualizari si functionalitati de care sa se poata bucura in deplina masura toti, in cea mai rapida si extinsa retea 3G+ din tara.” a mai spus Jerome Poulain, Director Marketing, Comunicare si Vanzari Orange.