Whited00r – aduce iOS 4 pe iPhone 2G si iPod Touch 1G

Daca va mai aduceti aminte despre proiectul whited00r am mai discutat si va spuneam atunci ca e primul si singurul proiect care poate aduce utilizatorilor de iPhone 2G si iPod Touch 1G iOS 4.x pe telefoanele proprii cu ajutorul unui custom ipsw cu iOS 3.1.3 modificat. Proiectul a fost initiat acum cateva luni si de atunci nu au fost facute decat 2 custom ipsw’s care nu functionau prea bine insa developerii au lucrat in continuare si iata ca acum au facut unul nou care are multe buguri rezolvate si ar trebui sa functioneze fara probleme.

Iata ce aduce nou aceasta versiune :

  • Many changes to make the interface very similar to iOS4, without using Winterboard. Were in fact added to the dynamic shadow behind the icons and white labels instead of light gray;
  • Cydia has been made much more responsive;
  • Adding the „Orientation Lock” without the use of SBSettings;
  • Added a toggle WiFi on statusbar without the use of SBSettings;
  • Added label to the dock of multitasking (we recall that exploits Circuitos and Backgrounder) and improved the interface of the same;
  • Several minor edits.

Daca aveti un iPhone 2G sau un iPod Touch 1G atunci puteti intra pe site-ul developerilor si puteti descarca acest custom firmware modificat.

Articolul precedentPosibil pret pentru iPhone 4 la Vodafone
Articolul următoriPhone 4 disponibil in magazinul online Orange
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.