Chronic Dev Team ar putea demonstra in cateva ore o noua solutie de untethered jailbreak

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/pod2g/status/28457333881307136″]

Pod2d, un membru al echipei Chronic Dev Team si persoana care a descoperit exploit-ul SHAtter care urma sa fie folosit in iOS 4.1, a anuntat ca astazi Chronic Dev Team ne va prezenta rezultatul muncii echipei din ultimele zile. Cei de la Chronic Dev au fost provocati de MuscleNerd sa scoata o solutie de untethered jailbreak si iata ca astazi am putea asista la prezentarea acesteia. Nu se stie clar cand vom afla despre ce e vorba, pod2G a scris ca in cateva ore vom afla mai multe. Toata lumea asteapta untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 si pentru viitorul iOS 4.3 si daca SHAtter inca functioneaza pe aceste versiuni de iOS atunci e posibil sa vedem o implementare a acestui exploit impreuna cu un altul pentru untethered jailbreak.

UPDATE: Un clip video care demonstreaza noua solutie de jailbreaka  fost lansat, il puteti vedea aici.

26 COMENTARII

  1. Sa nu va pyneti mari sperante! Sunt un utilizator vechi de iphone si cunosc bine ce pot astia! Mai avem de asteptat, dar.. speranta moare ultima! Sanatate la toti si sa dea domnul sa auzim vesti bune ca asta asteptam!??? A.. uitasem geohot daca ne scoate!

  2. m-am plictisit sa-i astept p-astia…am pus cartela de orange ca tot am net cu ea,am pus 4.2.1 si mi-am cumparat aplicatiile care imi trebuie din store…si uite ca n-am murit:)))

  3. “rezultatul munci din ultimele zile” Wtf:)) ….inseamna ca ei muncesc doar de cateva zile din astea cateva luni ! Ce caterinca au astia in ei 😉 ! Geo va veni (cred) cu melodia : Ups i did it again …i Shit on Dev Team “face” and it-s unthetered …uh baby baby :))

  4. nu vreau sa va stric seara…. dar eu nu cred ca vor scoate nimic… cred ca e vb de un alt proiect la care lucreaza… din cate am vazut zilele astea pe twitter

  5. pana mea stie… uni is entuziasti alti se ocupa de downgrade la 3g-3gs… nu mai intaleg nimic… sa vedem ce o sa iasa.
    @pop… nimeni nu-i critica numai ca nimeni nu mai are incredere in ceea ce anunta… poti sa faci tu o solutie de jb… ai fii idolul meu :D…primul roman care face jb… ar fii tare.

  6. Salutare . Am si eu un iphone 4 astept de vreo 2-3 saptamani untethered jailbreak pentru 4.2.1 . Daca ar face un roman ar fi chiar super tare , un fel de Adi Minune al apple-lului :)))

  7. @sweetboyady ce te-a determinat pana acum sa astepti atat de mult timp pentru decodarea la i4 , ptr k de cateva saptamani astepti , cand puteai frumos sa dai niste bani ( asta e ) si sa il decodezi la GSM 😉

  8. Pentru baseband mai e de asteptat si nu putin, fiindca sunt depasiti de situatie si nu mai stiu cu ce sa ne abureasca! Oricum nici jailbreak nu o sa vedem curand de la ei … dar!?

  9. @DjCultus:Nu astept neaparat Unlock ptr Iph 4,dar as vrea sa cumpar unul codat(pentru ca sunt mai ieftine in acest moment),cu gandul sa-l decodez atunci cand va fi disponibil unlock-ul!Insa nu am nici o idee ce sa fac…sa cumpar sau nu?!Voi avea de asteptat mult si bine sau Nu?!Asta era ideea!Merci de intelegere!