Prima Pagina Apple Casa unui suedez arde, iMac-ul ars functioneaza fara probleme

Casa unui suedez arde, iMac-ul ars functioneaza fara probleme

Apple este recunoscuta pentru calitatea produselor sale si povestea unui barbat din Suedia a carei casa a ars aproape in totalitate este un bun exemplu pentru aceasta afirmatie. So, unui barbat din Suedia i-a ars aproape in totalitate casa, insa un iMac a supravietuit tragediei si desi anumite zone ale dispozitivului erau topite, acesta functiona fara probleme. Barbatul sustine ca iMac-ul functioneaza fara probleme desi anumite zone ale sale s-au topit datorita caldurii, cablul de alimentare este partial topit si dispozitivul a fost supus unor temperaturi extrem de mari. Barbatul povesteste ca dupa incendiu ar fi incercat sa deschida iMac-ul si spre surprinderea sa acesta a pornit, boxele mergeau, mouse-ul functiona si pe al sau iMac partial ars a reusit sa citeasca un articol dintr-un ziar care povestea despre incendiul care a afectat casa sa.

“Unfortunately, the whole house and all things in there completely destroyed, so even the iMac. What’s funny is that it is still in operation. While damaged from smoke and dust and partially melted, but yet, however in operation. After I plugged in the burned power cord and wiped off the worst dust from the screen I pressed the melted start button. Imagine my surprise when the startup sound sings from the speakers! The screen turns on and the machine connects to the wireless network. The mouse works flawlessly and the scroll wheel as well. Firefox starts and I take up the article from the local magazine about the fire … Fantastic!”

Povestea e intr-adevar incredibila si este uimitor sa vezi un produs functionand dupa ce a trecut printr-un incendiu. Mai multe poze gasiti aici.

 • scalpel_diem

  ghici cine o sa primeasca unul nou noutz dupa isprava asta 😉

 • DjCultus

  De ce sa primeasca ? Asa imi dau si eu foc la casa sa primesc un MacBook Air nou

 • scalpel_diem

  pentru ca, si citez din viitor :))) : “here, at Apple, it is all about our customers and their happiness” …ce naibii, 2000 de coco pentru asa reclama e nimic pentru ei 😀 …ii iau si mobila de la Ikea, ca tot e magazinul dupa coltz

 • com

  vorbeste cu PR-ul apple inainte sa dai foc si s-ar putea sa primesti.

 • NB2010

  La fiecare articol scris de zaone, un comment tampit. Yeeeeeeeey DjCultus. In fine, am aflat din comment ca dansul are un macbook air, si casa lui valoreaza mai putin ca acesta.
  PS. Sa moara dev-team, traiasca chronic, dar sa moara si ei ca au facut untether ptr 4.2.1 intr-o saptamana. Geohot ne salveaza, atat am inteles din toate commenturile lui. DjCultus omule faci spam !!!

 • bodoo69

  @zaone de ce nu te rezumi doar la zona de informatii tehnice, lasa stirile astea aka libertatea / click / cancan ….sau cel putin pune-le in forum, serios acum zaone.ro e cel mai bun site cu stiri despre idevices si actualizat constant de ce sa il strici ?!?

 • Incerc sa mai diversific stirile, despre Mac-uri am mai scris. Mi s-a parut mai interesanta treaba asta decat un tweak din Cydia care te lasa sa schimbi melodiile din butoanele de volum.

 • scalpel_diem

  este interesanta, dar te-ai gandit ca cei de la Google o sa zica ca de la Mac a luat foc casa? :))

 • Alin

  Hai ,hai baieti gata cu fotosinteza DjCultus isi spune doar parerea este liber nu?

 • Andrei

  @ 9. bodoo69
  Nu sunt deacord cu tine!.
  Mie personal imi plac aceste stirii, eu unul nu am jailbreak si nu ma intereseaza sa vad daor articole “tweak din Cydia care te lasa sa schimbi melodiile din butoanele de volum” 🙂
  Modul cum se desfasora actualul Zaone este mai bun decat oricand.
  Singurul lucru care nu il inteleg e Titlul siteului :)). de la ce vine ?

 • Care titlu? Numele domeniului sau ce?

 • Andrei

  “zaone” – the one? matrix sau … 🙂

 • DjCultus

  NB2010 te-am bagat in seama cumva ….sau suferi de bagare de seama ! Se “nasc” uni incompetenti care din lipsa de subiect la articol “hai sa ne luam de unu si de altu ” ! Fuck u bah asta 😉 ! Stai in banca ta si axeaza-te pe articolul ce iti este adus in fatza ! Zaone ia frate masuri ca sunt satul de atatia idioti ce spameaza acest site prea ok 🙂
  PS:@alin tanks dude !

 • colin

  matrix…lol…ce funny sună (mai era unu pe aici: zaFirst)

  @DjCultus o sa primeasca un macbook nou ori de la asigurare, ori de la Apple. (e totusi America, nu romania)

  si calculiciu asta din imagine o sa ajunga la cateva mii de “bătrâne” (sau cum era expresia ca nu mai stiu) pe ebay.com (cel putin, la cata reclama i s-a facut, eu l-as pune)

 • DjCultus

  @ colin : noi sa fim sanatosi !