Video: ScreenSaver iti permite sa setezi un screensaver pe iPhone

ScreenSaver este o noua aplicatie disponibila in Cydia care ne permite sa setam un “screensaver” pentru terminalul nostru. Dezvoltatorul aplicatiei numeste aceasta functie “demo mode” pentru ca permite rularea unui clip video atunci cand terminalul nostru este blocat. Aplicatia vine cu un clip video preinstalat care poate fi setat sa ruleze atunci cand blocam terminalul si ecranul ar trebui sa fie inchis. Marea problema este ca rularea acestui clip video afecteaza autonomia bateriei si nici macar dezvoltatorul nu recomanda rularea permanenta a screensaver-ului.

Aplicatia este disponibila gratuit in Cydia insa folositi-o cu masura deoarece s-ar putea sa va treziti ca ramaneti fara baterie inainte sa va dati seama.

Screensaver is a toy that will enable demo mode on the iPhone. What demo mode does it play a video when your device auto locks or resprings.

You should not leave the video running all the time as it could effect the length of your battery charge. Play around show your mates.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XBip2Io1Hiw[/youtube]

 

3 COMENTARII

  1. N-am mai vazut o astfel de aplicatie, e prima daca nu ma insel. Apple trebuia sa puna si functia de screensaver IPhone-ului, e cam plictisitor asa. Sa speram ca au gandul asta pentru urmatoarea versiune a telefonului sau poate ca va aparea o aplicatie gratuita care va manca mai putin din baterie. Pana atunci mai pot sa astept, momentan voi instala aplicatia doar de curiozitate :).

  2. Iti dai seama ca orice ai pune ca si screensaver va rupe bateria in 2. Vorbim despre un clip video care ruleaza constant acolo. Daca ar pune gif-uri atunci probabil ca efectul ar fi minor.

  3. Normal .. cand am citit in articol “permite rularea unui clip video”, deja mi-a disparut ranjetul de pe fata :)). Eu nu vreau un film in cine stie ce format si lung, vreau un screensaver care sa manance cat mai putin, nu conteaza ce fisiere foloseste :D. Gif-urile sunt de ajuns pentru inceput, dar sa speram ca vor scoate ceva mai ok, chiar daca mananca putin mai mult din baterie. Doar putin .. 🙂