iGo Primo pentru Ungaria si Romania este disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wb36Eqh2kDY[/youtube]

Saptamana trecuta iGo a lansat versiunea europeana a iGo Primo iar incepand de astazi avem disponibila si versiunea pentru Ungaria & Romania a celebrului sistem de navigare. iGo Primo reprezinta o versiune complet noua a aplicatiei care vine cu foarte multe noutati printre care posibilitatea de a vedea hartile in format 3D sau posibilitatea de a vedea informatii despre trafic, in anumite tari. Versiunea pentru Ungaria si Romania contine desigur doar hartile pentru tara noastra si cea vecina deci e utila daca o folositi numai in aceasta zona. Pe iPhone 4 exista un oarecare bug care afecteaza performantele aplicatiei insa cei de la iGo stiu de problema si lucreaza la rezolvarea ei.

Versiunea pentru Ungaria si Romania a iGo Primo costa 16.99€, cu doar 2€ mai mult decat versiunea veche.

Pretul initial:
Nume:
Hungary & Romania – iGO primo app

16.99





Developer: NNG Global Servic…
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: *** THE NEXT GENERATION OF NAVIGATION: iGO primo app IS HERE ***

iGO primo app – powered by the same tried-and-trusted iGO Engine used in millions of GPS navigation devices around the world: faster & more reliable than ever before, with a set of new feat…


Dimensiunea aplicatiei este: 481.9 Mb


 

21 COMENTARII

  1. si partea mai proasta e ca cere 4.3 sau mai mare, nu functioneza pe versiunile mai mici, unul din telefoane il am cu 4.2.1 si nu pot instala pe el imi spune ca treb sa am instalat cel putin 4.3

  2. Update-ul este gratis pentru cei care au versiunea IGO cumparata. Din pacate, trebuie iOS 4.3x pentru aceasta versiune.

  3. salut, este pe instalous igo primo dar ..surpriza cand l-am descarcat nu era primo. cineva l-a urcat gresit. ma ajuta cineva cu un link?