Versiunea alba a iPhone 4 te face sa pari mai tanar, mai atragator

[vimeo]http://vimeo.com/22951240[/vimeo]

Ii vedeti pe chinezii din clipul video de mai sus? Unii dintre ei au pareri destul de interesante in legatura cu noul model al iPhone 4 lansat oficial astazi de Apple in intrega lume. Cativa dintre chinezii care asteptau la cozile din fata magazinelor Apple din China au fost intrebati de ce au ales sa cumpere versiunea alba a iPhone 4. Unii dintre ei au avut raspunsuri destul de surprinzatoare deoarece ei considera ca versiunea alba a iPhone 4 ii face sa para mai tineri, mai atragatori pentru femei.

“New things are always fashionable.” said 19-year old high school student Chen Zhi. “I think girls always like products that are white in color.”

Berry Li, a 22-year old of indeterminate profession, agrees: ““White is brighter. The color makes you feel young.”

Tind sa cred ca baietii aia care stateau la rand acolo aveau chef de glume si refuz sa cred ca vorbeau serios. S-a mai discutat in trecut despre “statutul social” pe care ti-l “ofera” un iDevice insa imi vine greu sa cred ca in strainatate versiunea alba a iPhone 4 este considerata a fi un telefon de fite numai buna pentru a merge la agatat.

5 COMENTARII

  1. Cand bagi si tu aplicatia cu landscape ? Nu pot sa vad niciun video de pe site-ul tau in landscape, nici cand sunt trimis pe youtube nu pot din cauza ca aplicatia nu suporta.

  2. Versiunea alba a lui iPhone 4 nu e anti-jeg din pacate.
    Prefer negru….DinoZambas2(imposibil sa nul stiti) zice ca pare a fi Gay…

  3. Pe mine nu ma mira declaratiile lor, dar sper sa nu gandeasca toti asa :). Oare ce ar zice romanii (inclusiv rromii) cand ar astepta la coada pentru un IPhone alb? Multi ar spune acelasi lucru, doar ca noi (majoritatea) suntem mai comozi si ne vine prin curier, nu stam ca pe timpul lui Ceasca toata noaptea la coada.

    La un alt articol de aici, cineva spunea ca stau la coada pentru ca le place tehnologia si ca e ceva normal pentru ei (sau ceva de genul). Neah, same shit e in toate tarile, toti avem parte de cocalari si de prosti (vorbind la modul cel mai serios) si cine nu realizeaza asta, problema lui. E ca si cum cineva din afara s-ar uita la stirile de la ora 5 si ne-ar cataloga drept tigani, hoti si criminali (nu ca asta nu s-ar intampla deja).

  4. ma sincer :)) stai linistit cunosc o intamplare in care cinevasi-a luat de curand iphone 4 si dupa ce a iesit cu una pe afara , vine in casa , intra pe mess si zice ceva in genu: ” ba nene ce e asta ? masina de agatat? i-a placut lu aia telefonu la nebunie , se dadea pe langa mine alea alea ” . Daia Romania este tara tuturor posibilitatilor:>