MyGreatFest – prima conventie despre jailbreak a inceput astazi

    In urma cu o ora a inceput MyGreatFest, o conventie in care cei mai cunoscuti dezvoltatori de aplicatii/tweak-uri pentru Cydia dar si dezvoltatori ai unor solutii de jailbreak s-au intrunit pentru a discuta despre munca lor. O buna parte din echipa Chronic Dev Team este prezenta acolo, inclusiv p0sixninja insa desigur ca saurik, dezvoltatorul platformei Cydia, nu putea lipsi de la eveniment. Pana acum a urcat pe scena doar Aaron Ash, dezvoltatorul Multifl0w, insa in zilele urmatoare p0sixninja si alti membri ai Dev Team vor discuta despre iOS 5, ce solutii de jailbreak intentioneaza sa lanseze plus multe altele.

    Deocamdata absolut nimic interesant nu a fost prezentat insa in cursul acestei zile ar trebui sa aflam cum intentioneaza Chronic Dev Team sa dezvolte solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5. Desigur ca va voi tine la curent despre toate noutatile importante prezentate la MyGreatFest prin intermediul unor articole succesive asa ca tineti aproape.

2 COMENTARII

  1. Zaone cum de nu ai gasit si tu un sponsor si sa mergi si tu acolo?? ca doar site-ul tau e cel mai mare din romania si cred ca ar trebui si tu sa fii acolo ca un reporter.