Prima Pagina Apple Steve Jobs – omul care nu respecta regulile si isi schimba des...

Steve Jobs – omul care nu respecta regulile si isi schimba des masina

    Steve Jobs a fost un rebel, cel putin asa il descrie Walter Isaacson, si pentru el regulile nu aveau o prea mare importanta. De aceea il vedem parcand in zona special facuta pentru oamenii cu handicap, de aceea nu avea instalate pe masina placutele de inmatriculare primite de la politie. Pentru a evita instalarea lor Steve Jobs a gasit o “scapare” a legii din California si s-a folosit de ea pentru a nu isi monta placute de inmantriculare. Se pare ca in California orice sofer care isi achizitioneaza o masina noua poate circula 6 luni de zile fara a isi instala placutele de inmatriculare.

Steve (or someone close to him) spotted a loophole in the California vehicle laws.  Anyone with a brand new car had a maximum of six months to affix the issued number plate to the vehicle.

So Jobs made an arrangement with the leasing company; he would always change cars during the sixth month of the lease, exchanging one silver Mercedes SL55 AMG for another identical one.  At no time would he ever be in a car as old as six months; and thus there was no legal requirement to have the number plates fitted.

One might also assume that the leasing company was happy – they had an endless supply of luxury cars to on-sell with the previous driver being none-other that Steve Jobs.

That would be a win-win-win situation for Steve, the leasing company and for the subsequent buyer.

    Conform celor de la The Loop, Steve Jobs avea o intelegere cu dealerii de la care isi cumparase Mercedesul SL55 AMG si la fiecare 6 luni de zile isi schimba masina pentru a nu utiliza placute de inmatriculare. Povestea pare ciudata insa aparent Steve Jobs ar fi fost dispus sa faca acest lucru doar pentru a putea conduce in California fara placute de inmatriculare la masina sa.

 • Toma

  =))

 • Razvan

  In romania exista un cuvant frumos care descrie cel mai exact tipul soferilor care parcheaza pe locuri de handicapati: Bizoni.
  Nu mi se pare act de rebeliune ci nesimtire.

 • andrei31

  Motivul pentru care nu avea placute de inmatriculare este insa altul. Acestea erau furate in prima zi in care le punea pe masina de catre fani ca suvenir

 • Paul Adrian

  Parca pe handicapati doar la apple in parcarea lor

 • flo

  Atunci e Bizon de firma!

 • Paul Adrian

  Trebuia sa-i spui ca e bizon cand era in viata nu acum dupa ce a murit va-ti gasit sa aruncati cu noroi intrun om care si mort are valoare mai mare pentru omenire decat oricare dintre noi.Ca sa nu zic despre voi desteptilor care aveti cap sa nu va ploua in gat.

 • flo

  Bai Paul , ce te curentezi asa, a fost tare, super destept , inovator , etc etc, gata , a avut si defecte ca multi dintre noi, hai sa-l pontificam….si cu valoarea…ramane de vazut…poate maine descoperi un antidot pt sida, cancer etc…so…

 • KFF

  Fals , masina avea un cod de are in locul numarului , cod care tine oarecum loc de numar de imatriculare.

 • Teo

  Cel mai mult ma “amuza” cand observ ca dupa moartea unui mare om [ex. M.J. sau Steve Jobs] se face mare tam-tam de fiecare mica chichita facuta de ei inainte de moarte. Pana sa moara.. nu prea ii baga nimeni in seama, dar acuma parca a explodat lumea mass-media. Mi se pare tare urat ca toata lumea sa stea sa il critice acuma. Omul a facut multe la viata lui si a facut mai multe decat noi doar gandim, pacat ca a murit.

 • danmihaisturz

  Unde este multa minte este si prostie multa!

 • Tigris Regalis

  Omul era ingenios în tot ce făcea și dacă găsea o nișă, o exploata în mod original. Dacă n-ar fi fost așa, lumea noastră ar fi fost altfel decât suntem acum obișnuiți s-o vedem.

 • adrian

  DACA nu ar fi facut el totul altfel am fi avut si acum telefoane cu symbian si 100 de butoane….

 • dandanake

  bai redusilor care tot ziceti cat de bizon era Steve Jobs, aflati pt cultura voastra generala ca daca omul parca pe locuri destinate pers cu handicap (in mod sigur avea la mana certificat de handicap sau cv legitimatie) iar daca vreun politist redus ca voi ii dadea amenda, in mod sigur se alegea cu proces pt abuz in serviciu… daca omul parca masina pe locurile o facea atat din teribilism (probabil ca sa-si mai indulceasca suferinta) cat si din comoditate… in mod sigur nu va alegeati cu acest comment daca nu erati asa ignoranti 🙂

 • dandanake

  ia sa vedem daca ghiciti de ce ar fi putut el sa detina certificatul sau legitimatia de care va ziceam mai sus…

 • Nu cred ca asa trebuia prezentat stirea ca un rebel care nu respecta regulile, despre morti numai de bine dar ai sa nu fie prezentat ca un model de urmat, parcarile pentru cei cu handicap sunt facute pentru cei cu handicap locomotor nu? este vb de … numai de bine