Cat de des folosesti Wi-Fi Sync pentru sincronizarea fara fir a iDevice-urilor cu iTunes?

   In iOS 5 Apple a implementat in sfarsit posibilitatea de a sincroniza iDevice-urile noastre cu iTunes folosind o retea Wi-Fi. Cei care aveau jailbreak puteau face acest lucru chiar si in iOS 4 cu ajutorul unei aplicatii speciale insa Apple a considerat ca toata lumea are nevoie de asa ceva. Functia nu a avut parte de prea multa promovare dupa lansarea iOS 5 si probabil multi au uitat de ea, eu unul sigur am uitat pentru ca am folosit-o de doar cateva ori. Pentru mine sincronizarea cu iTunes a iDevice-ului nu a reprezentat vreodata o prioritate deoarece prefer sa am iDevice-ul curat in urma unui restore asa ca acum folosec iCloud pentru a salva datele importante.

   Voi de cate ori ati folosit Wi-Fi Sync pentru a va sincroniza iDevice-ul cu iTunes? Este chiar atat de importanta noua functie implementata de catre Apple sau pana sa cititi acest articol ati uitat ca ea este disponibila in iOS 5?

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 15.11.2011
Articolul următoriSHSHit salveaza SHSH-uri pentru iOS 5.0.1
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.