Springtomize 2 disponibil in Cydia aduce multe lucruri noi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CO83DsGwtzg[/youtube]

   Springtomize 2 este un tweak all-in-one, adica un tweak in care sunt implementate o multitudine de alte tweak-uri si totul in ideea de a oferi posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a isi personaliza terminalul dupa propriul plac. Springtomize ne da voie sa modificam aproape orice aspect al iOS-ului si totul printr-o interfata foarte simpla si familiara. In aceasta seara versiunea 2.0 a tweak-ului a fost lansata in Cydia si ea aduce in primul rand compatibilitate cu iOS 5 iar in al doilea rand multe noutati fata de versiunea precedenta.

Springtomize allows you to customize your SpringBoard, to make it look and feel how you want. It provides plenty of options to modify even the littlest aspect of your device. Springtomize is really the only tweak you need to customize your device, and it provides all the settings you may need in a single, convenient interface.

You can find a detailed documentation that explains all the features of Springtomize 2 in the Settings panel. or in the link further down this page.

   Dezvoltatorul Springtomize 2 a facut o pagina foarte interesanta in care listeaza toate functiile disponibile in tweak si navigand prin ea veti afla ce va asteapta de indata ce il cumparati. Springtomize 2 este disponibil in Cydia, in repo-ul BigBoss pentru 2.99$.

4 COMENTARII