Prima Pagina accesorii Video: Cord-On-Board – carcasa care te ajuta sa porti un cablu USB...

Video: Cord-On-Board – carcasa care te ajuta sa porti un cablu USB tot timpul cu tine

Cord-On-Board este proiectul unei carcase pentru iPhone 4/4S care permite posesorilor acestui gen de dispozitive sa poarte tot timpul cu ei un cablu USB de 30 de pini. Carcasa este special conceputa pentru a avea un locas in care putem introduce un cablu USB mic, cablu pe care il putem folosi apoi pentru a conecta terminalul la un calculator sau la un incarcator. Desi ideea este foarte interesanta, partea proasta a acestei carcase sta in faptul ca ea adauga destul de multi milimetri la grosimea iDevice-ului asa ca poate nu ar fi ideala pentru orice utilizator.

The Cord-On-Board Case by CaseInity solves all of your charging problems. Its unique, patent-pending design stores the iPhone’s USB cord inside your case. No more added bulk — and no more hassle. Cord-On-Board is not just some bulky cell phone case. We hate oversized cases too. So we made the Cord-On-Board iPhone 4 / 4S Case by CaseInity lightweight, slim and small, to slide in and out of your pocket. You retain full functionality while keeping your iPhone the way it’s meant to be: sleek, slim, and comfortable. 

Carcasa Cord-On-Board face deocamdata parte dintr-un proiect care asteapta finantare pe kickstarter.com si dupa cum se prezinta situatia se pare ca aceasta finantare va fi obtinuta. Cand produsul va fi disponibil pe piata va voi anunta.

 • Alecz

  hmm o alta carcasa interesanta 🙂 pe langa acel “smartcover” pt iphone

 • GGeorge

  …numa’ idei proaste au câte unii!! sa înțeleg ca oamenii ăștia umblau cu el in buzunar pana acum…Hmmm, ciudat…si eu care il țineam într-o geanta!

 • adi

  urata e…

 • sagemda

  e bine ca daca ti-l fura ti-l fura cu tot cu incarcator….

 • mode

  @sagemda,ce incarctaor,e doar cablu usb,sunt tare curios cum imi incarc eu iphoneul doar cu ala….Aaaaa problema cred ca era alta,adica iau cu mine un laptop ceva,si ca prin minune voi avea si firul de incarcat la mine,dar daca tot iau laptopul,era asa greu sa bag si firul cu el?

 • dezeu

  am un breloc misto rau de tot la chei , cablu de date pt iphone 4 , am dat vreo 25 de ron , are cativa cm .. ff portabil si m-a ajutat de multe ori

 • claudiu91

  cine ar da banii pe asa ceva??? e o mare tampenie… si reclama e proasta:))) daca ai masina poti sa ti un cablu in ea e logic:) tot timpu am un cablu in torpedou

 • andow’

  @dezeu … ceva poze, un link… aici cuvantul de baza e …share

 • flo

  Un motiv simplu care mi-a venit in minte si pentru care n-as da 2 lei pe husa asta:

  te tine maxim 1 luna, dup-aia sta ca un fular pe iphone la cat o scoti si-o bagi (scz expresia)

 • Cosmin Razvan

  faza naspa e ca depinzi de un laptop 🙂 … nu-l poti incarca la priza

 • icetkk